Ha jól tanulok az stréberség? 11/L
Nem, hanem a jövőd megalapozása! Ügyes vagy! :)
Én is kitűnő voltam középiskolában, voltak, akik piszkáltak emiatt. Nem kell velük törődni.
Aki igazi barát, az nem mond ilyet, a többiek meg kit érdekelnek?
Majd, amikor te felnőtt korodra megvalósítod az álmaidat, ők meg még semmit sem értek el, akkor beszéljenek. :)
De a stréberség amúgy se rossz tulajdonság. Én örülnék, ha 'stréber' lennék, de sajnos nem nagyon szeretek tanulni..
18/L
Ez nem stréberség.
Nálunk a gimibe volt hogy pár jó tanulót strébernek csúfoltak, és akkor mondta a tanár hogy tévedésben vannak, mert aki jól tanul még nem stréber.
Akkor stréber valaki ha a nap minden percében a tanuláson a tan anyagokon jár az esze, és ha a társaságba vannak mondjuk suli időn kívül vagy szünetbe és nem dogára vagy felelésre készülnek hanem teljesen más általános dolgokról beszélnek és ha a jó tanuló akkor is a tan anyagokat hozza fel témának na az nevezhető stréberségnek.
De ha suli időn kívül normális ember, normálisan foglalkozik a barátaival nem a tanulással kapcsolatba foglalkozik csak ha mondjuk a házit írja vagy készül órákra, akkor az nem stréberség, csak jó tanuló aki figyel a jövőjére, és mindent megtesz egy jó állás érdekébe.
Szia!
Tudom, hogy sokan így gondolják, de nincs igazuk.
Nagylányom hatodik év végéig kitűnő tanuló volt, utána két négyessel zárta az éveket (most már gimnazista, és bár nem kitűnő, de 4,4-re hozni fogja az évet).
Kisebbik lányom idén 4,8 lesz év végén, most hatodikos.
Örülök, hogy nem csak az én gyerekeim ilyen "furcsák" :-)
Amúgy a stréber nem az, aki rendesen készül az órákra és tanul, hanem az, aki nyalizik a tanárnak úgy, hogy a tanulás büdös neki.
Tudom, hogy jó tanulónak lenni manapság "nem sikk", de a Te jövőd szempontjából mindenképpen megéri.
Sok sikert továbbra is! Gratulálok!
Csak annyit mondhatok:
nem, nem, nem, nem, nem, nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!