Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyenek velem az emberek...

Miért ilyenek velem az emberek interneten?

Figyelt kérdés
Van egy hobbim, egy itt a környéken szokatlan hobbim, szóval errefele élőben nem nagyon találok embereket, akikkel erről beszélgethetnék. Interneten van 2-3 oldal ami a dologgal foglalkozik amatőr szinten, ott lehet fórumozni, privát üzenetet is küldeni. Ott próbálok haverkodni emberekkel, a hobbiról beszélgetni velük, és ismerkedni privát üzenetben, de teljesen elzárkóznak tőlem, és zavarja őket, ha üzenetet írok, sokan már nem is válaszolnak. Ha lenne még egy közös téma is, miért kell ilyen ellenségesen bánni velem? Miért nem beszélgethetek el velük privát üzenetben? Mindig azt mondják idegesíti őket ha üzeneteket küldök, de ha nem küldök akkor az meg csak nekik jó nekem nem. Rosszul esik, hogy ennyire ellenségeskednek velem.
2013. máj. 26. 12:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
"de ha nem küldök, az meg csak nekik jó, nekem nem" - ez a mondatod nagyon furcsán hangzik. Ha minden rendben lenne nálad, nem írnál és gondolnál ilyet. Miért csak ebben a közösségben akarsz ismerkedni? Lehet h ez a hobbi sok hülyét vonz, de elég sok helyen lehetne még embereknek irogatni.
2013. máj. 26. 15:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Azt a mondatot úgy értettem utolsó, hogy attól, hogy én nem írok nekik, ők boldogak lesznek, örülnek neki ha nem kell velem beszélniük, viszont ettől csak ők lesznek boldogok, én meg szenvedek tök egyedül úgy, hogy senki nem kíváncsi rám. Én nem akarok másokat zavarni meg ilyesmi, zaklatni se, csak szeretnék beszélgetni velük, had lehessek én is boldog, mint ők.
2013. máj. 26. 15:43
 13/21 anonim ***** válasza:
De nekik valamiért egyáltalán nem jó h te beszélgetni akarsz velük. Vagy azért mert hülye embereket választasz vagy mert te csinálsz rosszul valamit.
2013. máj. 26. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:
"de ha nem küldök, az meg csak nekik jó, nekem nem" - ez a mondatod nagyon furcsán hangzik. Ha minden rendben lenne nálad, nem írnál és gondolnál ilyet. Miért csak ebben a közösségben akarsz ismerkedni? Lehet h ez a hobbi sok hülyét vonz, de elég sok helyen lehetne még embereknek irogatni.
2013. máj. 26. 16:48
 15/21 anonim ***** válasza:

hányszor fogod még bemásolni, 14-es?

kérdező: ha nekünk nem válaszolsz a kérdésünkre, akkor biztosan a fórumos "barátaiddal" is ilyen zavarosan viselkedsz.

2013. máj. 26. 21:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Fényképezés, időjárás figyelése a hobbim
2013. máj. 26. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
ebben mi a szokatlan?
2013. máj. 26. 21:14
 18/21 A kérdező kommentje:
Itt ahol lakok, senki nem foglalkozik ilyesmivel, voltak akik inkább gyökérségnek nevezték meg csúfoltak miatta.
2013. máj. 26. 21:15
 19/21 anonim ***** válasza:
ez alapból nem gyökérség, és nem alap a csúfolásra. valszeg benned van a hiba, és akkor mindjárt érthető, hogy a "kollégák" menekülnek előled
2013. máj. 26. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem másoltam semmit ötvenszer, ennyire fogyatékos nem vagyok. Gép előtt sem voltam mikor megjelentek a kommentem másolatai, tehát elképzelésem sincs, vmi rendszerhiba lehet. Bocs!
2013. máj. 27. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!