Nemrég befogadtunk egy férfit. Most az egész falu rólunk pletykál, a boltban úgy néznek ránk mint valami gyilkosra. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 17:05
11/12 anonim válasza:
ÉN SZERETTEM VOLNA ÍRNI A FALUSI ÉLETRŐL,HOZZÁSZÓLNI A FELTETT KÉRDÉSHÖZ.MEGÍRTAM A MONDANDÓM,AMIBEN SEM BECSMÉRLŐ SEM GOROMBA SZÓ NEM VOLT.A MODERÁTOR LETILTOTTA,ARRA HIVATKOZVA:SÉRTŐ ÉS GOROMBA A SZÖVEG.TERMÉSZETESEN TILTAKOZOM MEGFELELŐ HELYEN AZ ELJÁRÁS ELLEN!!
12/12 anonim válasza:
Befogadóknak is rengeteg eszük lehet, ha az "azt beszélik"-et nem tisztázzák a befogadottal (börtönviselt-e) és inkább a pletykára hagyatkoznak, még ha nem is adnak a szóbeszédnek hitelt, én biztos beszélgetnék az új jövevénnyel erről. Úgy látszik a pletykánál erősebb hírérték nem is létezik, az egyént teljesen felesleges meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!