Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet mondani finoman egy...

Mit lehet mondani finoman egy lakótársnak, aki állandóan kér minden kajából?

Figyelt kérdés
Legyen az tényleg bármi,enni-innivaló,édesség,nasi,ő kér,bontat,érvel,bociszemekkel néz. Nagyon kellemetlen,de ha állandóan adnék,én etetném őt nonstop,ami nem fér a keretembe,nem tudom vállalni. Ugyanis nem egy kicsit vesz,hanem eszik,amíg jólesik,amikor meg is kínálom. Osonok a kajával,de kifigyeli,meglátja. Nem kövér,és nem is szegény,mert ha éhezne,az más,akkor most nem írogatnék kérdést. De én is látom a kajakészletét,jó minőségű kaját eszik. Ugyanakkor pedig nagyon sajnálom a kunyizásért. Mi lehet ez nála? Illetve megsérteni se akarom,bár már érvelgettem,hogy ezért nem,azért nem,ne haragudjon. De annyira ciki. Két lökött csaj vagyunk (amúgy jóban vagyunk).
2013. máj. 24. 01:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bingó! Tényleg volt olyan,hogy jött a párom,itta békésen a sörét a szobámban (!),erre bekopogott és kért belőle. Azért összenéztünk rendesen. És beleivott a dobozos sörbe. Szerintem ha kutyasz*rt ennénk,abból is kérne.
2013. máj. 24. 15:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Laktam együtt olyannal, aki dettó ilyen volt. Többen laktunk egy lakásban és a szóban forgó személy folyamatosan lejmolt. Nála a "Megkóstolhatom?" azt jelentette, hogy két embernek való adagot elfogyasztott egy ültő helyében. Volt olyan, hogy megkérdezte valakitől, ehet-e a kajájából, a válasz nem volt, erre odament az illető hűtőjéhez és kivette a kaját, elkezdte annak rendje és módja szerint felmelegíteni. Mikor az étel tulaja szóvá tette, hogy ő határozottan emlékszik rá, hogy ő nemet mondott, közölte a lejmolós, "Azt hittem, csak viccelsz!" majd bezabálta a kaját. Nálam is próbálkozott, "Hű de jól nézz ki!" meg "Finom illata van!" de elhajtottam a francba. Baromira nem neki főztem, ne zabálja fel az én kajámat. Én sem nyúltam soha az övéhez. Szerintem határozottan jelezni kell felé, hogy mi az elég, különben állandóan csak lehúz majd - ahogy most is teszi.
2013. nov. 23. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!