Van olyan ember, aki nem szereti a Disney meséket?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 19:00
11/13 anonim válasza:
Én inkább a kiskamaszok körében látom ezt, abban az időszakban, amikor cink mesét nézni :).
Barátom sem annyira Disney-rajongó... nem utálja kifejezetten őket, de szte kb. mindegyik egy kaptafára megy, és nagyon hasonlóak a jellemek benne (pl. hogy mindegyikben van nagydumás megmondóember társa a főszereplőnek meg ilyenek). Én viszont imádom őket, mert kicsit infantilis típus vagyok, így 23 évesen is.
12/13 anonim válasza:
annyira nem tetszenek a Disney mesék mert gyerekesek egy kicsit, és hozzászoktam már hogy a Disney-en olyan műsorokat adnak amikben élő elmeberek játszanak
13/13 anonim válasza:
Én személy szerint imádom a Disney meséket. Egytől-egyig. Bármikor megnézem szivesen. Biztos vannak olyan emberek, akik nem kedvelik, viszont szerintem többségben van az aki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!