Mit gondoltok erről, mindenki annyit ér?
Itt találtam egy hozzászólást, ennek egy részét másoltam be.
" Arról ugyanis, hogy szegény családba születik az ember, természetesen nem tehet. Azonban amint elvégezted az iskoláidat, attól a pillanattól kezdve nem kenheted a származásodra rossz életedet. Onnantól már te voltál olyan lusta, hogy feladtad az álláskeresést, abbahagytad a tanulást, nem alapítottál vállalkozást stb. És ha nem tudtál többet elérni nyugdíjas korodra, mint amennyivel huszonévesen kirepültél a családi fészekből, akkor tényleg annyit is érsz: semmit."
persze penz karrier nem boldogit a materilasi dologok sem.
De szerintem itt arrol is szo van hogy sokan sirnak nem jo jaj de szegenyek tele vannakl onsajnalattal de tenni nem teznek semmit hogy jobb legyen.
Ha segiteni probalok nekik jonnek a kitalalt akadalyok kifogasok de ha csak mondatok.
Amitol meg a falnak megyek ha valaki ighy kezdi ,,persze neked konnyu te ......,,Miert lenne konnyu en ugyanott kezdtem ahol o csak nem meselem el mindenkinek mindig.
En erre gondolok.
Szegeny csaladbol jottel? tanulj szabadulj ki akar menj gyalog is torekedj arra hogy haladj.
Alkoholista szuleid voltak? hat oszinten az orszag egy nagy szazalekanak is. Egyik kedves professzorom a putribol jott(fejlodo orszag) alkoholista nagycsaladbol elete elso cipojet ebben az orszagban kapta.
Megis igyekezett tanult mert esz es szorgalom mindenhol akad .Most proffesszor nem gazdag de eszmeletlen jo otlete vannak hogyan lehet a vilagot jobba tenni penz nelkul is.
Sok embert ismerek aki a semmibol jott szorgalommal esszel es kitartassal vitte valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!