Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről, mindenki...

Mit gondoltok erről, mindenki annyit ér?

Figyelt kérdés

Itt találtam egy hozzászólást, ennek egy részét másoltam be.

" Arról ugyanis, hogy szegény családba születik az ember, természetesen nem tehet. Azonban amint elvégezted az iskoláidat, attól a pillanattól kezdve nem kenheted a származásodra rossz életedet. Onnantól már te voltál olyan lusta, hogy feladtad az álláskeresést, abbahagytad a tanulást, nem alapítottál vállalkozást stb. És ha nem tudtál többet elérni nyugdíjas korodra, mint amennyivel huszonévesen kirepültél a családi fészekből, akkor tényleg annyit is érsz: semmit."

2013. máj. 22. 19:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
Azt, hogy egy átlagos emberre igaz. Átlagos alatt azt értem, akinek a diákévei alatt az átlag megpróbálkoztatásnál nem kell nehezebb dologgal szembe néznie, ergo, a szülei nem alkoholisták, nem élnek mély szegénységben stb.stb..
2013. máj. 22. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Felszines beképzelt szöveg hány diplomás van az utcán, hány szakmával, végzettségel bíró ember menekült külföldre mert itt éhenhalna.
2013. máj. 22. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
8 Mindig is örültem, hogy kilogok a sorból, de ezen kommentet olvasva mégjobban, mert hála Istennek nekem nem kell senkinek a halálát várnom ahhoz, hogy elmondhassam, hogy gazdag vagyok.
2013. máj. 22. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazság. Talán nem csak sóvárogni kéne, hogy így 90ezret keresek, úgy 85e-t, hanem tenni érte. Attól, hogy valakinek diplomája van, még nem kulcs a sikerhez. A diploma után kell megkeresni a kulcsot. De nem úgy, hogy beküldjük 40 álláshirdetésre a papírt, amiben annyi áll, hogy "ELTE-n végeztem" vagy "BGF-en ötösre államvizsgáztam". Magadnak kell kiépíteni a karrieredet, nem másokra várva, hogy óóó a rohadt főnököm ilyen kevés bért ad, hogy rohadna ki.
2013. máj. 22. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:

persze penz karrier nem boldogit a materilasi dologok sem.

De szerintem itt arrol is szo van hogy sokan sirnak nem jo jaj de szegenyek tele vannakl onsajnalattal de tenni nem teznek semmit hogy jobb legyen.

Ha segiteni probalok nekik jonnek a kitalalt akadalyok kifogasok de ha csak mondatok.

Amitol meg a falnak megyek ha valaki ighy kezdi ,,persze neked konnyu te ......,,Miert lenne konnyu en ugyanott kezdtem ahol o csak nem meselem el mindenkinek mindig.

En erre gondolok.

Szegeny csaladbol jottel? tanulj szabadulj ki akar menj gyalog is torekedj arra hogy haladj.

Alkoholista szuleid voltak? hat oszinten az orszag egy nagy szazalekanak is. Egyik kedves professzorom a putribol jott(fejlodo orszag) alkoholista nagycsaladbol elete elso cipojet ebben az orszagban kapta.

Megis igyekezett tanult mert esz es szorgalom mindenhol akad .Most proffesszor nem gazdag de eszmeletlen jo otlete vannak hogyan lehet a vilagot jobba tenni penz nelkul is.

Sok embert ismerek aki a semmibol jott szorgalommal esszel es kitartassal vitte valamire.

2013. máj. 22. 20:19
 16/16 anonim ***** válasza:
A szorgalom és ész nem sokat ér olyan országban, ahol nincsenek lehetőségek.Nem úgy van az, ahogy egyesek hőzöngve állítják, hogy mindenki tud tanulni, aki akar!A képzések drágák, még sok OKJ is van, akinek megfizethetetlen, az egyetemről van, aki nem is álmodhat, mert az is drága.Ingyen képzésre meg sokszor a leg rászorultabb sem jut be.Az okoskodóknak ezen is el kellene gondolkozni, mielőtt az asztalt csapkodja, hogy neki bezzeg sikerült!Ha itt olyan jó lehetőségek lennének, nem külföldön akarná keresni sok fiatal (és idősebb) a boldogulást!
2013. máj. 23. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!