Fog fájás miatt nagy mértékben be dagadt az állam, mit tegyek?
A duzzanat gennyes,és jelentősen nagy az államban és az állam alatt. Néha nagyon szúr és viszket, sokszor elviselhetetlenül ég.
Voltam fog orvosnál megnézte, és bele szúrkált egy tű szerűséggel a fogamba, majd fertőtlenítő anyagot csöpögtetett bele. Azt mondta, hogy a duzzanatnak a szúrkált fogból távoznia kell, ha nem akkor kívülről kell ki jöjjön.
Tegnap voltam a fogorvosnál, de azóta még nagyobb lett a csomó, és elkezdtem be parázni. Az ismerőseim közül páran azt mondják hogy nyugodjak meg, mert aztán ki fog lyukadni, és ki jön a genny, mások meg azt mondják hogy menjek orvoshoz.
Úgyhogy szeretnék tanácsot kérni, hogy mégis mit tegyek, mert állandóan rosszra gondolok ezzel kapcsolatban, és nagyon be kezdtem parázni. Mit tegyek? 20F

A fogorvos látta, ezért aligha tudnánk jobb választ mint ő!
Persze ha csak blöfföltél azzal hogy voltál fogorvosnál, akkor magad alatt vágod a fát!
Mielőbbi gyógyulást!

Az orvos fel írt, egy doboz Nurofent, amiben 24 db tabletta van, és egy doboz Amoxiplus-t, amiben 14 db tabletta van.
Nurofenból napi három gyógyszert kell be vennem, az Amoxiplus-ból pedig napi 1-et.
Azt mondta amikor ezek a gyógyszerek elfogynak, a duzzanat is el fog takarodni

"mit tegyek?"
Az egybeírandó szavakat írd egybe:
fogfájás, bedagadt, fogorvosnál, beleszurkált, tűszerűséggel, kell kijönnie, beparázni, kijön, felírt
Amúgy ha sokáig nem múlik a duzzanat, akkor ebből még akár foghúzás is lehet (ha másképp nem jön ki a genny).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!