Szerintetek valamikor ismét újra vetíthetik a Violettát?
Figyelt kérdés
Elég sokáig ment mióta először adták és hiányzik mióta teljesen leszedték a műsorról...2023-ban volt utoljára talán. Elég népszerű volt, nem értem miért vették le. Mondjuk lehet kellett a hely másoknak de néha néha csak úja visszarakhatnák nem? Emlékszem volt egy idő mikor nem a disney hanem valami magyar csatorna vetítette délután és ez nagyon meglepett, hogy mit keres ott, de onnan is sajnos levették...:( Sőt a többi hasonló sorozatot is egyszer adták talán és annyi, többször miét nem akarják levetíteni őket? PL.Soy lunát is max 1x ledarálták végig és utána többet nem, alex és bandája szintén, bia a kedvencem az néha visszajött, de most mióta csak animációs sorikra állt a disney, azóta ezek hiányoznak...Úgy vettem észre, hogy volt egy időszak mikor elsőnek behozták ezekt a spanyol-brazil-olasz szappanoperákat és azóta többet is leadtak egymás után de utána ez abba maradt, most egyedül az ayla van de ez az egyetlen amire azt mondom, hogy meg sem közelíti a többit, nekem valahogy túl basic, a karakterek sem vonzanak igazán...ma 01:45
1/5 anonim 

válasza:

Azért mert nagyon sokan nem szeretik a szappanoperát.
Nem tudom milyen körökben mozogsz, de az én ismeretségi körömben mindenkinek elege volt belőle ahogy a Soy Luna és tàrsaiból is.
Ha ilyesmit szeretnél nézni inkább keress rà neten. Egyszerűbb.
2/5 A kérdező kommentje:
1-érthető de sokan meg szerették és tévében másabb mint neten...nyilván neten megtaláltam már de na...ha meg nem tetszik akkor nem muszáj azt nézni...nem is értem :D. Ennyiért nem kéne megszűntetni. Mikor még ment akkor itthon is sok rajongója volt, lehet a te körödben nem de az enyémben az volt...
ma 02:31
3/5 anonim 

válasza:

Hát a te körödet pont nem fogja érdekelni a TV társaság, úgyhogy ebbe bizony jobb, ha beletörődsz.
4/5 anonim 

válasza:

Eljárt fölötte az idő. A minimális nézettséget miatt egyik csatorna sem fogja deríteni. A vad angyal, Isaura, Derrick, ... sorozatok egy országot szegeztek a tv elé. Még sem myavalyognak érte.
Ha annyira meg akarod nézni akkor valamelyik toreentoldalról töltse le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!