Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen mindössze 20 nővel...

30 évesen mindössze 20 nővel voltam, úgy hogy csak 25 évesen kezdtem el a nemi életet. Ez jó számnak számít ahhoz képest?

Figyelt kérdés

tegnap 13:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
#10 Szerintem meg nem. Inkább halok meg szüzen, minthogy olyannal legyek aki semmit se érez irántam.
tegnap 13:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Én meg inkább nem akarok szűzem meghalni.. Masztizni meg elég szánalmas dolog..
tegnap 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:
68%
Ez rengeteg, nekem állnék össze ilyennel
tegnap 14:08
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
150 kilós csaj az 1 vagy 3 barátnőként van számolva?
tegnap 14:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem ábrándozok azokról a nőkről, tényleg megvoltak
tegnap 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos akik 25 éves korod előtt lettek volna azokat mind az orrodra húzzák majd :/
tegnap 17:36
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha megtudnam hogy ennyi nővel feküdtél le, szoba se állnék veled. Undorító és azt sugallja, hogy kb válogatás nélkül neked mindegy csak lyuk legyen. Igénytelen benyomást kelt.
tegnap 18:08
 18/22 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy az orromra húzzák?
tegnap 22:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Kicsit sok az ítélkezés, én azt gondolom.. De ezt már megszokhattuk ezen az oldalon. Ha biztonságosan szexelt, védekezett rendesen, akkor igazából mit foglalkoztok vele, illetve miben korlátozza ez a ti életeteket, hogy hány nővel feküdt le?
tegnap 22:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Illetve azt sem írta a kérdésben kérdező, hogy kapcsolatot keresne. Kalandozik. De ha rendesen használ óvszert, védekezik, hogy ne legyen se gyerek, se nemi betegség, akkor senkinek nincs túl sok köze hozzá, mit csinál kérdező.

Ájtatoskodás, meg álerkölcsös szemforgatás helyett inkább a nemi betegségek veszélyeire kellene felhívni a figyelmet, ha lenne rendes szexuális felvilágosítás ebben az országban. Igen, 20 nővel volt együtt, és abban a tudatban írta ezt ki, hogy majd a válaszolók leszedik róla a keresztvizet. Meg is tették.

Nem gyilkos ő, nem állatkínzó, se nem terrorista.. Csak szexuálisan éhes, ami teljesen rendben van ilyen korban a férfiaknál, szakszerű védekezés mellett. Az lenne a beteg, ha nem működne a ceruza. Az kellene kérdezőnek, hogy találjon egy hasonló étvágyú nőt párnak, akivel összepasszolnak.

tegnap 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!