Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem ott tartok az életben 30...

Nem ott tartok az életben 30 évesen, ahogy azt 6-10 évesen megálmodtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

tegnap 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6-10 évesen alapból nem tudjuk kellően felmérni a képességeink, kompetenciáink, vagy, hogy miben vagyunk ügyesek. Szóval ilyen miatt ne csüggedj.
tegnap 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Mit csinalj???? Kepezdagad azzá amive szeretnéd ember!!!!! 28 évesen emelt érettségit tettem és egy éves képzést végeztem 1 éves gyerek mellet, hogy allamira fel egyenek egyetemen. Most végzek. Ja és közben dolgozom.
tegnap 13:30
 13/15 MTamas2 ***** válasza:
Még nem késtél el a tanulásról, nyelvtanulásról, okosodásról! Most lépj, ha olyan üöreg leszel mint én már késő lesz! (55/F)
tegnap 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:

6 évesen a kisfiúk többsége rendőr, katona, tűzoltó, űrhajós, buszsofőr, mozdonyvezető, vadászpilóta akar lenni. A kislányok meg hercegnők, balerinák, fodrászok, (állat)orvosok, színésznők.

Hát, elég sok “elfuserált” élet van akkor, mert ugye ezekre a munkákra az emberek nagy része vagy nem is alkalmas vagy rájön, hogy ha az is volna, nem akkora buli pl katonának lenni, mint a videójátékokban.

tegnap 19:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Kűzdj tovább. Mit tanácsoljunk??? Befektetési tanácsaim lennének, én se itt írogatnék 😅
ma 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!