Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem ott tartok az életben 30...

Nem ott tartok az életben 30 évesen, ahogy azt 6-10 évesen megálmodtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

tegnap 11:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én se. Nekem társ nélkül kb az maradt a célom, hogy még 10 évig kb annyi pénzt gyűjtsek, hogy soha többé ne kelljen dolgozni.

Ha nem jön össze meg elmegyek alternatív életmódot folytatni. De semmiképp sem görcsölök rá, hogy nem itt kéne tartanom.

tegnap 11:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Miert mit almodtal meg 6-10 evesen?
tegnap 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag én sem, de azért haladok, ez a lényeg, hogy ne egy helyben toporogj. Nem versenyzel semmivel, 30 évesen még fiatal vagy. Van akinek csak 40-50 évesen jön be az élet, de nyilván ők sem csak ültek a seggükön 30 évesen és várták a csodát.
tegnap 11:45
 4/14 A kérdező kommentje:
Rendőr, vagy ügyvéd akartam lenni, gazdag. A szüleim középiskola után sajnos nem tudtak támogatni tanulásban
tegnap 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
És ezzel mi a gond? Most azért 30 évesen már csak vagy annyira értelmes, hogy ne úgy lásd a világot, mint 6 évesen.
tegnap 11:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A rendor az pont nem gazdag
tegnap 11:53
 7/14 anonim ***** válasza:
11%

#4 Egyébként ez olcsó kifogás. Egyetemre államira is be lehet kerülni, ez csak rajtad múlott. Ha kolis vagy csak a kaját kell fizetned, arra pedig ha jól tanulsz van öszöndíj, vagy dolgozol mellette ahogy nagyon sokan teszik.

Persze gondolom ennyit nem akartál tenni a sikerért.

tegnap 11:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hatévesen űrhajós szerettem volna lenni; emlékszem, hogy farsangkor kétszer is űrhajósnak voltam beöltözve (kettő másféle típusnak) és hogy a szüleimnél még mindig megvannak a Üstökös-214 űrhajóm tervei. Na, ebből az lett, hogy havonta párszor elmegyek csillaglesre a párommal, illetve van egy pici csillag tetoválásom. Nem lettem űrhajós és az Üstökös-214 sem készült el. Nem bánom, mert amúgy se lennék jó űrhajós, ellenben a jelenlegi szakmámban és hobbijaimban valóban ki tudok teljesülni.

Ne a gyerekkori elképzeléseidhez hasonlítsd magadat. Tapasztalatból írom, hogy fantasztikus dolog, amikor bizonyos gyermekkori vágyaid beteljesülnek, de felnőttként nem kezelheted ezeket útmutatóként. A lényeg az, hogy most legyenek céljaid és azok felé haladj érdemben; akár kis, akár nagy lépésekben. Csak magadnak ártasz, ha múltbeli dolgokon akadsz fent, ahelyett, hogy a jelenre fókuszálnál.

25/N

tegnap 11:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem, hogy vagy könyvelő vagy pincér leszek, jog nagyon hosszú lenne
tegnap 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Én meg busz vagy mozdonyvezeto akartam lenni de felnott koromra rajottem hogy mégse annyira jó buli igy nem lettem az
tegnap 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!