Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nő lekever egy hatalmas...

Ha egy nő lekever egy hatalmas pofont egy férfinak az vicces, de ha egy férfi egy ujjal is hozzáér egy nőhöz, az népharagot vált ki?

Figyelt kérdés
febr. 16. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában ha engem pofon ver azaz tenyérrel megcsap egy nő azt meg sem érzem. Forditva rosszabb vége lenne. De ilyen proli dolgokon még a mónika show idejében röhögtek az egyszerű emberek amikor a cigány asszony felpofozta a 120 kilós zsir disznó férjét.
febr. 16. 21:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kb ugyanannyi ember tartja viccesnek ezeket a dolgokat.

Keress egy olyan videót ahol egy férfi megüt egy nőt (lehet kivágott filmjelenet, vagy harcművészeti bemutató, tökmindegy) és kezdd el olvasgatni a kommenteket. Messze nem akkora tabu az ilyesmin élvezkedni, mint amilyennek te gondolod.

febr. 16. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Normális embernek semmilyen nemi összetételben nem vicces. De leírta már más is, enyhébb megítélése azért lehet a női pofozkodóknak, mert fizikálisan gyengébbek vagyunk, jóval kisebb az esély a sérülésre, pláne durvábbra egy férfinek nővel szemben. Hangsúlyozom, ettől még nem lesz vicces és helyeselendő egy nő által adott pofon se, és az is gáz.

Egyébként viszont, kicsit jobban nyisd ki a szemed, hányan viccelődnek, és lépnek fel áldozathibáztató módon, ha mondjuk nőt ér szexuális zaklatás, nemi erőszak, vagy mondjuk bántalmazó kapcsolatból menekül. Akárcsak itt a GYK-n is, a bántalmazó partner biztos chad, jó pasi, bezzeg, ha a nő „rendes, kedves”, de csúnya pasival jött volna össze, vagy pl. „kiprovokálta” a nő, nemi erőszak, fogdosás kapcsán meg minek ment oda, mit viselt, miért viselkedett így meg úgy, vagy egyes férfiak szerint bárcsak őt molesztálná végre már egy nő stb. Ez nem zavar, szerinted ez rendben van?

febr. 16. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi vicceset nem látok abban sem, ha nő üt meg férfit. Azért abba bele kell gondolni, hogy a legtöbb esetben egy gyengébb fizikumú valaki nem fog egy erősebbnek menni, ha nincs durva indoka rá - pont azért, mert benne van a pakliban, hogy az visszaüt.

Egyszer ütöttem meg férfit, mivel zaklatott. Többszöri felszólítás ellenére sem értette meg, hogy nem, ne érjen hozzám sehol (a verbális gusztustalanságait most hagyjuk, a dick-pick és társai is már rutinosan leperegnek az emberről). Szóval sokszor átlépett egy határt, kapott két pofont.

Nem lett belőle semmi sőt, vlsz nekem jobban fájt, kicsit belilultak az ujjaim hegyei, viszont végre vette a lapot és békén hagyott (pedig tartottam tőle, hogy csak olaj lesz a tűzre).

Szóval ebben az egyetlen esetben ütnék meg újra férfit, ha a felszólításom ellenére tovább fogdosna, mert ehhez nincs joga és kész.

febr. 17. 04:10
 15/17 anonim ***** válasza:
#9 talán gondolkozz, mielőtt kiírsz egy ilyen debil kérdést, és akkor nem fogja mindenki azt gondolni, hogy teljesen hülye vagy.
febr. 17. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vicces, mi ezen a vicces???
febr. 17. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Ma már szerintem ez sem elfogadott (hála az égnek), de tény, hogy 20-30 éve még simán lehetett ilyen jelenet filmekben, sorozatokban, mint "poén".
febr. 17. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!