Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire szeretik a rendvédelmiseket, köztereseket, stb és hogyan viszonyulnak a különböző szervekhez az emberek?

Figyelt kérdés

#Közterület Felügyelet #rendőrség, tűzoltóság,rendvédelem,katasztrófavédelem,polgárőr,biztonsági őr,határőr,honvédség
febr. 15. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én az ilyen nagy rendezvényeken megjelenő biztonsági embereket gyűlölöm. Alapvetően szükség van rájuk, csak a túlnyomó többségük ilyen bunkó, semmirekellő, agresszív dinnyehordó, aki magasról tesz a biztonságra, egyedül arra várnak, hogy valaki ellen végre felléphessenek (verekedhessenek).

A rendőrök nekem elképesztően kérdésesek, mert egyfelöl kb. minden héten olvasni róluk valamit, amit elszúrtak, másfelől ott van a Rendőr lettem című youtube sorozat, amiben kifejezetten szimpatikus rendőröket mutattak be.

febr. 16. 12:46
 12/17 hollófernyiges ***** válasza:
Úgy a bűzösborz és a szifilisz között van a népszerűségük.
febr. 16. 13:18
 13/17 A kérdező kommentje:
...és a közterület felügyelőkről, határőrökről,határvadászokról,tűzoltókról,katasztrófavédőkről,polgárőrökről mi a véleményetek?
febr. 16. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kb ugyan ez,kivéve a tűzoltók és katasztrófavédők,mert ők tényleg segítőkészek és rendesek.Rájuk lehet számítani és ezt már többször is bebizonyították a sok év alatt
febr. 16. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Polgárőr vagyok, és ez egy tök jó csapat. A falu szeret minket. Csesztetni senkit nem szoktunk soha, viszont a múltkor a kollégák fogtak egy betörőt éjszaka, és annak örültek a lakosok. Illetve szóltak már a szomszéd faluban is az ottani kollégáknak, hogy egy kapucnis ember járja a kerteket, és mióta sűrűbb a járőrözés azóta ez megszűnt pár hete.

Sem én, sem más kollégám nem megy oda indokolatlanul senkihez kötekedni, hogy mit ül a padon, mit sörözik ott két fiatal kultúráltan, stb. Amíg nem bontják a rendet, addig hadd csinálják. Sokkal fontosabb dolgokat kell ettől figyelnünk.

Főállásban biztonsági őr vagyok. Én itt sem csesztetek senkit, csak azt aki rongál, vagy lop. Azért az ne legyen már normális, hogy bent eszik valaki a boltban, aztán a kaját meg ,,elfelejti" kifizetni. Vagy, hogy táskába rak 4 db 25 ezres piát, amiről még az ÁV-t is letépi(rongálás), mert ez bőven bűncselekmény kategória.

A köztereseket én is gyűlölöm, mert amint 1 percig nincs parkolójegyem azonnal teszi rá a büntetést, és 6-8 ezer forint mínusz, ha 15 napon túl fizeted be, akkor már 88 ezer. Szerintem pedig nekik is lenne százszor hasznosabb dolguk ettől...

febr. 17. 06:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a rendőröket is gyűlölöm, mert ha lopáson kapok valakit, akkor mindig ki kell őket hívnom, és 90%-ban úgy beszélnek velem, mint azzal akit elkaptam, olyan bunkón, trágárul, minősíthetetlenül.

Arról ne is beszéljünk, hogy semmit nem csinálnak, csak a normális embereket csesztetik. Traffizni van eszük, de mikor kipakolták a házamat, és volt több milliós károm, akkor ejtették a nyomozást, hiába tudtam megmondani, hogy ki az elkövető. Meg az elkövetőt hívták be tanúskosni(wtf???), aki azt mondta hogy ő ott sem volt, és ezzel meg is győzte a nyomozót.

febr. 17. 06:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez az új IERU vagy micsoda nemzetközi vészelhárítók tetszenek.Elég sokszor látom őket felbukkanni a város különböző pontján.Nagyon jó szerkójuk van.Készségesek,segítőkészek még abban is mikor múltkor nem tudtam az Auchan áruházban hol vannak az autóápolók még arra is rögtön tudott válaszolni. Ott álltak együtt a Solymári Auchan áruház biztonsági őrével a bejáratnál és jobban meg tudta mondani ez az IERUs pasi, hol találom ezeket a cuccokat,mint a biztonsági őr, aki ott dolgozik ki tudja már mióta. Ma pl. a Mammutból kifele jövet láttam őket a Széll Kálmán Tér közelében.Éppen helyszíneltek és ha jól láttam egy sérült nőre vigyáztak a villamosmegállóban, akit valószínűleg elüthetett egy kocsi,vagy elesett a villamos sínek között.Sajnos az elejéről lemaradtam,csak azt láttam hogy mászkálnak összevissza villogóval és telefonálgatnak. Még a forgalmat is leállították egy pillanatra a Széna téri benzinkút közelében és ott beszélgettek egy autóssal a zebránál.Nem teljesen bizonyos hogy miért állították meg a forgalmat,de valószínűleg segítséget kérhettek ők is,mert ott toporzékoltak a villamosmegállóban már egy jó ideje, mentőre várva a nőhöz.Gondolom be akarták vitetni a sérült nőt és a pasiját egy kórházba, de az meg meg sem tudott moccanni a villamosmegállóból. Aztán később jöttek a mentősök is. Direkt ott dekkoltam a Mammut előtt és figyeltem hogy mit csinálnak és mi lesz itt.Nem kis feltűnést csináltak.Roppant érdekes figurák.Nem mondom volt nézőközönségük,mert valami testre erősített baromi nagy fényerejű megkülönböztető jelzésekkel villogtak.Szinte mindenki őket nézte a villamosmegállóban.Én még ilyen körültekintő és figyelmes bánásmódot nem tapasztaltam itt ilyen rendvédelmi dolgozóktól.
febr. 18. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!