Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felismerhetnek-e a bekapcsolt...

Felismerhetnek-e a bekapcsolt okostel-om révén/által az ország másik végében pl. egy vendéglőben, áruházban?

Figyelt kérdés

Merthogy felismernek.

Korábban is feltettem már a kérdést/problémát más megfogalmazásban, de senki sem adott pozitív választ, csak olyanokat hogy képzelődöm....

Pedig a tény attól még tény marad. És az pedig az, hogy felismernek. Mert amúgy csak egy 'szürke epilepsziás' vagyok/lennék (Maksa Zoltán szó-összetételét alkalmazva)

febr. 15. 13:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
De azt még most se árultad el, miből jutottál arra a következtetésre, hogy felismernek?
febr. 17. 11:47
 22/23 anonim ***** válasza:

"Látszik hogy sok hülye van magyarországon elvégre négyszeres fidesz kétharmad, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Ez a sok pszichomókus... Szerintem nektek vannak szükségetek úgy értem hogy azoknak, akik olyan választ adtak."

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

febr. 17. 11:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Engedjétek el, nem fog észérvekre hallgatni. Az ilyen általában a skizofrének egy típusa, aki a szervezett zaklatásban éli meg a paranoiát. A végtelenségig mondhatnád valakinek hogy nem létezik ilyen, aki meg van győződve arról hogy követik, felismerik. A súlyosabb állapotúak azt is vizionálják hogy őket meg akarják ölni, a legdurvábbak olyan összeesküvésig elmennek, hogy a kormányzatok vagy hatóságok figyelik, és valamilyen sugárfegyverrel befolyásolják a tudatukat.

Itt egy sugárfegyveres skizo kérdése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

A 19. választól beszállt egy másik egy párbeszéd erejéig. Abból látni lehet milyen az állapotuk. Ha nincs betegségtudata, akkor azt is összeesküvésnek fogja venni, hogy biztos bolondnak állítják be és ezért nem fogják komolyan venni. Vagy így akarják elhallgattatni és az igazság felfedését megakadályozni, hogy pszichés betegnek nyilvánítják ok nélkül. Miközben az.

Itt egy másik skizofrén kérdése (ez nem öncélú sértegetés, kiderül a kérdéseiből hogy diagnosztizált és ilyen betegségre szed gyógyszert):

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

A kérdező elég hasonló szinten mozog. Nem fogad be más választ, csak amiben ő hisz.

febr. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!