Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felismerhetnek-e a bekapcsolt...

Felismerhetnek-e a bekapcsolt okostel-om révén/által az ország másik végében pl. egy vendéglőben, áruházban?

Figyelt kérdés

Merthogy felismernek.

Korábban is feltettem már a kérdést/problémát más megfogalmazásban, de senki sem adott pozitív választ, csak olyanokat hogy képzelődöm....

Pedig a tény attól még tény marad. És az pedig az, hogy felismernek. Mert amúgy csak egy 'szürke epilepsziás' vagyok/lennék (Maksa Zoltán szó-összetételét alkalmazva)

febr. 15. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg metakommunikációt (máshogy viselkednek a jelenlétében, és ezt meséli be magának azzal, hogy felismerték). Az a része, hogy a bekapcsolt telefon miatt bárki megfigyeli és emiatt felismeri mert a zsebében van a telefon és arról lenyomozzák, már paranoia.
febr. 15. 16:22
 12/23 A kérdező kommentje:

A telefonos verziót kérdés formájában tettem fel, mert sok más elképzelésem nincs. (Szövegértés!!)

A meta viszont létezik és nem fogom leírni... Fogadjátok el hogy létezik merthogy létezik.

febr. 15. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
"A meta viszont létezik és nem fogom leírni... Fogadjátok el hogy létezik merthogy létezik." mi az a a meta, amiről nem akarsz írni?
febr. 15. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:

A Meta a Favebook Company új neve.

A kérdés totál értelmetlen amúgy.

febr. 15. 17:41
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is a efbé új nevére tippelek, de azt le lehet írni, ugye. Azért kérdeztem vissza, h hátha ő más fogalmat/céget/akármit ért alatta.
febr. 15. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

"A meta viszont létezik és nem fogom leírni... Fogadjátok el hogy létezik merthogy létezik." Oké, elfogadjuk. A te fejedben biztosan létezik a dolog, hogy a valóságban létezik-e vagy sem, azt még nem tudjuk. Mindazonáltal hogy a dolog valóságban létezését nem támasztod alá, ez felvet bizonyos kérdéseket.

Mint például:

Tudatmódosítókat fogyasztasz-e?

SSRI-ket írt-e fel neked pszichiáter?

Esetleg a kettőt egyszerre fogyasztod-e?

Van-e diagnosztizált személyiségzavarod?

Volt-e pszichotikus epizódod az elmúlt két évben? És azelőtt?

Voltál-e az utóbbi két évben pszichiátriai megfigyelés, (kényszer)gyógykezelés alatt?

Hogy ítéled meg szubjektív szinten a kapcsolatodat a valósággal? Memóriazavaraid, megfigyelési-észlelési zavaraid vannak-e?

Mennyit lógsz napi szinten a neten?

A mindennapi időstrukturállással boldogulsz-e?

Önálló kereseted van-e?

Mindennapi közérzeted milyen?

Minden apró információ hasznos lehet.

febr. 15. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
De hogy válaszoljak, ha nem értem a kérdést? Kérlek írd le egyértelműen, hogy mi az, amiből arra jutottál, hogy felismernek?
febr. 15. 18:23
 18/23 anonim ***** válasza:
szerintem ez már kezelendő szintű paranoia
febr. 16. 10:09
 19/23 A kérdező kommentje:

Látszik hogy sok hülye van magyarországon elvégre négyszeres fidesz kétharmad, ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Ez a sok pszichomókus... Szerintem nektek vannak szükségetek úgy értem hogy azoknak, akik olyan választ adtak.

tegnapelőtt 11:36
 20/23 anonim ***** válasza:
#19: Mi köze a 2/3-nak a paranoiádhoz?
tegnapelőtt 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!