Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan hogy a vécé az nem...

Van olyan hogy a vécé az nem a csatornába folyik le hanem valakinek a szobájába?

Figyelt kérdés
ma 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Mi van?
ma 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Oda folyik le, ahova a szennyvízcső be van vezetve. Általában a csatornába. De ha valaki egy szobába vezeti, akkor oda folyik. Nem hiszem, hogy van ilyen, de csinálni lehet.
ma 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég egy értelmetlen kérdés, de igen, van ilyen. Én már láttam konkrétan, mikor lakszövnél dolgoztam. A tízemeletes ház pincéjében dugulás volt, és fölötte a földszinti WC volt a legalsó nyitott pont. Az ottani lakó hiába járta végig a fenti 10 lakást, hogy ne engedjenek le semmit, de főleg wc-re ne menjenek, néhány barom leszarta, szó szerint. Nehogy már megmondja nekik valaki, hogy mikor ürítkezhetnek a saját lakásukban. És ez, más megoldás híján, elárasztotta a földszinti lakást.
ma 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alattad lévő lakás felé a padlót átütöd és máshoz belógatsz egy csövet és a wc tartalmát oda üríted? Okos dolog, gondolom azt zokszó nélkül tűri az alattad lakó! Vagy kivezeted a saját szobába a wc-ből vízszintesen a szennyvizet? Elég büdös lesz a szoba, és itt is eláztatod az alattad lévőt (ha van alattad lakás), aki nem fogja annyiban hagyni. Használhatsz szoba vécét, de annak a tartalma nem folyik le sehova, hanem manuálisan üríteni kell.
ma 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!