Heti 200 ezer forintot felretenni jónak számít?
Figyelt kérdés
Hollandiában dolgozok. Szallast levonják kapok 550-et nettó hetente. 50 eurót költök kajára, meg 10et kb hétvégente sörre, autóra nem kell költenem kaptam céges kocsit amivel munkába és a boltba járok. Ha túlórázok(+penz) megengedem magamnak hogy pl beüljek pizzázni vagy elmenjek bulizni. (Kb ket hetente) Célom saját házat venni majd otthon, fél éve vagyok kint eddig forintra átszámolva 5milliót tettem félre.febr. 9. 22:36
21/23 anonim 

válasza:

20 Ez hülyeség hogy mi lesz utána. Miért itthon mi lenne, csak vegetálna. Így legalább vehet itthon egy házat vagy lakást és ha érthető módon nem akar még itthon dolgozni akkor visszamegy külföldre dolgozni a lakást meg ki adja bérbe.
23/23 anonim 

válasza:

Tök jó, hogy jól keresel és abból sokat félre tudsz tenni, de ne csak gyűjtögesd (akár KP-ban, akár bankban teszed), hanem fektesd be, hogy kamatozzon és az idő múlásával egyre többet érjen!
Képezd magad, olvass utána a befektetési lehetőségeknek, meg a kamatos kamatnak, ami Einstein szerint a világ nyolcadik csodája, mert azok, akik megértik, ki is érdemlik, ezáltal keresnek belőle. Azok, akik viszont nem értik, fizetik.
20 évesen a legnagyobb előnyöd, hogy sok időd van hátra. Számold ki, hogy menyi a kamatos kamata ennek a heti 200-nak ha befekteted 5-10-20 évre. Pont ennyi többlet pénztől eshetsz el vele, ha nem fekteted be...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!