Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány emberrel randiztok évente?

Hány emberrel randiztok évente?

Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem akik társkeresőre regisztráltak. És tenylegesen nagyon nagyon keresik a párjukat. Elítélendő e ha 15-20 randira mentem emiatt

febr. 7. 11:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

A társkeresőn adsz meg magadról dolgokat, ami alapján meg lehet ismerni?

Amikor valaki rádír, megbizonyosodsz róla, hogy tudtok beszélgetni, van közös téma?

Vagy csak van egy üres profilod tíz képpel, esetleg pár közbelyes mondattal, aztán ga valaki rádír, azonnal mentek egy randira, aztán nézitek egymás fejét kellemetlenül?

Mert az utóbbi módszerrel tényleg nem csoda, hogy több tucat emberrel randizol, de semmi nem lesz belőle.

Pláne ha kb már öt után megcsömörlessz és már nem is akarod megismerni. Ezzel a módszerrel egyedül is mehetsz kávézni, kb ennyi sikered lesz úgy is.

febr. 7. 11:50
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Évek ota nem,mert nem jön össze semmi. Pedig 3 tarskeren is fent vagyok.
febr. 7. 11:57
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Társkeresőkön konkrétan alig van egyáltalán Matchem lányokkal, üzenetekre szinte senki nem válaszol. Ha egyáltalán összejön az is mondjuk évente 1-2 randit jelent.

A vicces az, hogy élő programokon oda jönnek lányok, keresik utána a társaságom, akár még randi szerű is alakul. Kapcsolat ezekből sem lett, de egyértelműen pozitív visszajelzést kapok mind a külsőmre, mind a személyemre. Szóval érdekes ez.

febr. 7. 12:01
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Én akkor randizom amikor kapcsolatot szeretnék, így van amikor eggyel se, amikor meg igen, akkor is csak 1-2 emberrel akiket nagyon komolyan előválogatok. Szokott is belőle kapcsolat alakulni. Nem vagyok az a random randizgatós, távol áll tőlem hogy idegenekkel beüljek valahova, főleg ha nincs semmi célom. Csak akkor randizom amikor már el van döntve hogy tényleg kedvelek/akarok valakit, és akkor vele elmegyek.
febr. 7. 13:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne elítélendő? A randizás az ismerkedésről szól. Egy társkeresőn ismeretlenek találkoznak egymással. Ha nem arról szól a randizás, hogy mindenkivel azonnal az ágyban kezded az ismerkedést, nincs vele semmi probléma. Bár az se lepne meg, Hevesi Kriszta szerint ma az emberek azonnal ágyba ugranak ismerkedéskor, ha fiatal felnőttek:

[link]

Ha te is ezt csinálod, nem csoda, ha esetleg bűntudatot érzel. Ez egy nagyon rossz tendencia, nem tudom, miért kellene tátskeresés címén körbekefélni a fél várost. Hevesi Kriszta kinézetétől meg sikítórászt kapok, olyan, mint egy műanyag Barbie-baba. Szerintem nem normális az ismerkedést szexeléssel kezdeni, kivéve, ha alkalmi kapcsolatról van szó. Biztonsági kockázatai is vannak.

febr. 7. 13:36
 16/21 anonim ***** válasza:
febr. 7. 14:24
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Sehany

25 éve nem randiztam

febr. 7. 14:52
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Meghívom, de felesbe fizetünk
febr. 7. 15:53
 19/21 anonim válasza:
100%
3 társkeresőről zéró siker az elmúlt ~5 évben. (F)
febr. 7. 15:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem randiztam még.
febr. 9. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!