Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nyerek valamit, akkor...

Ha nyerek valamit, akkor házhozszállítás esetén kell érte fizetnem?

Figyelt kérdés
Nyertem egy könyvet az idei darts VB alkalmából (pdcfanclub, sport tv). Viszont nem találom a szabályzatot vagy bármi egyebet, és nem tudom kell e fizetni a szállítást. Írtam nekik emailt, de nem válaszoltak.

ma 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Utánvétes rendelésnél fizetsz legfeljebb a szállításért, egy nyereménynél ez vicces lenne. Ilyenkor minden költséget a szervező áll. Ha nincs feltüntetve a szabályzatban fizetési kötelezettség, utólag nem fognak ilyet bemondani, mert nem ezekkel a feltételekkel vettél részt.
ma 17:44
 2/6 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy aktuális szabályzatot nem találtam. Bár lehet csak én voltam béna.
ma 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Ha nincs szabályzat és még fizetni is kell a szállítást, akkor az eléggé átverés szagú.
ma 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyereményért nem fizetsz, a szervezőnek kell állnia a csomagküldést, vagy ha ezt nem akarja előírhatja, hogy csak személyes átvétel lehetséges. Ha bármit fizetni kell egy nyereményért az átverés.
ma 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

"Írtam nekik emailt, de nem válaszoltak."

Ez már így most gyanús...

ma 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szállítják ki ingyen, vagy nem veheted át személyesen, akkor átverés.
ma 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!