Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van, hogy csak kevés...

Miért van, hogy csak kevés ember viszi igazán sokra az életben, a többségből pedig teljesen átlagos alkalmazotak lesznek, akik függnek az aktuális politikai hatalomtól, médiától?

Figyelt kérdés

Akik sokra viszik az életben:

- Állami vezetők (pl. a kormány tagjai)

- mamutvállalatok vezérigazgatói

- Gazdag hollywood-i sztárok, énekesek

- Milliárdos sportolók

Az emberek kb. 1%-a tartozik ide.

tegnap 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy, hogy hová születsz az tény.

Ebbe beleértve a várostól, anyagi körülményeket nézve, családot nézve, rokonokat.

Ténylegesen nulláról minden nehezebb.

Könnyebb ha családi vállalkozást kell tovább vinni, meg anyu vesz egy lakást, apu autót, nem is fontos az ösztöndíj anélkül is megvan az egyetem, külső adottságok, és valljuk be nem mindenkinek ugyanúgy forog az agya igen is vannak akiknek könnyebb a tanulás és a nyelvek is ragadnak rá.

Nincs mindenkinek jó hangja ahhoz, hogy énekes legyen, nincs olyan genetikája ami alkalmas ahhoz, hogy jó sportoló legyen. Nincs is belőle sok...

sokminden befolyásolja...és ez nem csak lustaság illetve kitartás kérdése.

tegnap 21:04
 12/13 anonim ***** válasza:

A 6# jót ír:

Én sokáig jártam coach-okhoz, valamint megtanultam az alapokat hozzá, de idővel rájöttem, hogy:

1, Ehhez full extrovertáltnak kell lenni. Csakúgy, mint; B, gátlástalannak: lényegében elkéri a coach az órádat, megmondja a saját órádon hány óra van, majd visszaadja az órádat úgy, hogy még manit is kér hozzá. És totál nem zavarja a dolog, mert veri a mellét, hogy ő bíz' mennyit segített neked...; C, nem árt, ha van manialapod és tág ismeretségi köröd.

Tehát valami ilyesmi kell ahhoz, hogy valaki sokra vigye az életét.

tegnap 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:

"Egy rakás önfejlesztő könyv van, motivációs tréner, az ezósok tolják a vonzás törvényét, a racionálisabbak pszichológushoz járnak stb. mégsem gazdagodnak meg az emberek."

Miért vagy ennyire materialista, kérdező?

A szellemi gazdagság nálad nem jelent semmit?

Pl. a legtöbb ember dög lusta, hogy felemelje a seggét, hogy változást elérjen az életében, viszont az, aki önfejlesztéssel foglalkozik, mer változtatni az addigi rossz életén, és tesz azért, hogy neki jobb legyen, nemcsak anyagi, de pszichés téren is.

Az is gazdag, aki képes a traumáit feldolgozni, mert letette az addig cipelt terhét, megkönnyebbült.

Az a leggazdagabb, aki egészséges mind fizikailag, mind pszichésen.

Sokan, csak irigykednek arra, aki eléri a célját, ami nem feltétlenül mérhető anyagiban. Pl. hány magányos ember irigyli azokat, akik boldog párkapcsolatban élnek?

Kérdező, te olyan munkahelyen dolgozol, amit szeretsz? Én igen.

Hány célodat valósítottad meg az elmúlt 3 évben?

(A kormány tagjai csak anyagilag viszik sokra, egyébként szellemileg nem érnek sokat.)

tegnap 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!