Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történhetett a...

Szerintetek mi történhetett a Huszti-ikrekkel?

Figyelt kérdés
Találgatások vannak, de a legvalószínűbb az öngyilkosság. Mert elvileg találtak holttesteket a folyóban. Mi vezethetett ide? És akkor erre a gondolatra fűzném fel a másik kérdésemet. Szerintetek mi vesz rá egy öngyilkost a tettére? Lehet, hogy hetek, vagy hónapok óta tervezték az öngyilkosságukat? Lehet, hogy mindent előre elterveztek, forgatókönyvszerűen? Vagy hirtelen felindulásból tették meg? Mi zajlik le ilyenkor egy emberben?

febr. 4. 10:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meghaltak.
febr. 4. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem baleset volt. Egyikük megcsúszott és a folyóba esett, a tesó segíteni akart, de sajnos nem sikerült.
febr. 4. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

J lehet

Beesett a vizbe masik ki akarta menteni és mindketten odavesztek

febr. 4. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Persze, csak kacsázni mentek és az albérletfelmondást is csak poénból küldték éjjel 2-kor..
febr. 4. 16:55
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Erre mondják hogy véletlen egybeesés
febr. 4. 16:59
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
normális ember nem küld éjjel albérletfelmondást
febr. 4. 17:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem valami súlyos trauma lehetett a háttérben. Durva ezt így kimondani, de lehet, hogy az öngyilkosságot tartották a legracionálisabb döntésnek a saját helyzetükben.
febr. 4. 19:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hetekkel, sőt hónapokkal előre megtervezték az öngyilkosságukat, lehet, hogy pillanatnyi elmezavar történt náluk. Mivel ketten voltak, lehet egymást is rábeszélték, erősítették, hogy igen, ez lesz a helyes döntés, mert minden egyéb opció csak rosszabb lenne. Olvastam teóriákat, miszerint tőrbecsalták őket, gyilkosság áldozatai lettek. Szerintem ez bolondság, akkor minek küldtek üzenetet a háztulajnak, hogy felmondják az albérletet? Azért, mert el akarták ezt rendezni szépen, nem akartak macerát hagyni maguk után, és felkészültek a halálukra. Gondolom sötétben tehették, hogy senki ne tudja kimenteni őket a vízből. Viszont! Itt 2 erős biológiai ösztön lépne fel, az egyik a hideg víztől való félelem, ilyenkor az ember ösztönösen kiugrana, annyira kellemetlen. A másik ösztön pedig a fulladástól való félelem lehetett, ami szintén erős ösztön. Szerintem kombinálhattak öngyilkossági módszereket, azaz bevehettek valami nagyon erős bódítószert, ami mondjuk legális Skóciában, ott biztos liberálisabbak ilyen tekintetben a szabályok. Valamilyen szerrel teljesen kiüthették magukat, amitől elájultak, így nem érzékelhették a fagyos vizet, sem a fulladásérzet kínhalálát.
febr. 4. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:

9 el nem tudom képzelni hogy valaha elszakadjak egy Embertől, aki az egypetéjű ikrem… De kizártnak tartom hogy egyáltalán el tudnak tekintve hogy ugyanúgy néznek ki, másrészt ugyanúgy nőttek fel

10 attól még lehetsz totál egyedül akar hónapokig hogy van egy ikred

febr. 5. 01:24
 20/20 anonim ***** válasza:

A nagy kérdés az, mi lehetett az indíték?

Lehet, valami betegség, aminek genetikai alapja van, és az egyikőjüknél előjött. :(

De van egy érzésem, ezek a skót rendőrök nem nagyon vannak toppon a témában.

Bár lehet, nyelvi nehézség az oka.

febr. 5. 02:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!