Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért halt ki ennyire a...

Miért halt ki ennyire a gyakori kérdések oldala?

Figyelt kérdés
Feltűnt hogy legtöbb kategóriában alig van kérdés és válasz, már privátot is ritkán kapni,időben több tucat volt heti szinten

tegnap 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az értelmesebbje átment Redditre és sok választ valóban meg tud mondani az MI is.

Volt egy időszak amikor érezhetően aktívak voltak a trollok, vagy élettelenek, akik naponta 15-ször feltették ugyanazt a kérdést kicsit átfogalmazva. Ezt egy idő után megunja az ember.

tegnap 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 2017-ben kezdődött a lejtmenet, majd 2020 körül, amikor arculatváltás lett, akkor kicsit változott jobb irányba, ami szinte rögtön negatívba át is csapott. Szerintem részben az is benne van, hogy az újabb generációk is megjelentek, akiknek más a gondolkodásmódjuk a régiekhez képest.
tegnap 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Nem halt az ki! Élnek a nyomorultak, lúzerek, trollok mint Marci hevesen! :)
tegnap 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt elterjedt a Reddit. Viszont az még mindig nem olyan népszerű itthon, hogy önmagában felelős legyen az egészért. Az r/askhungary -n például több válasz szokott érkezni, de összesen még mindig kebesebb kérdést tesznek fel naponta, mint itt.

Másrészt jobbak lettek a keresőmotorok, így ha egyszerűen beírsz valamit a googlebe, gyakran úgy is kaphatsz elég jó választ.

Harmadrészt, aminek köze van az első kettőhöz, többen tudnak angolul. Így a nemzetközi oldalakahoz többen fordulnak, mint előtte.

Negyedrészt az ilyen blog szerű oldalak en bloc vesztettek a népszerűségükből, mert mindenki áttált appokra. Azok dinamikusabbak, személyre szabhatók, sokoldalúbbak, gyorsabban elérhetők, stb... Ha a gyik csinálna egy appot, szerintem az pozitívan hatna a látogatottságra.

Ötödrészt, amire sokan nem gondolnak, hogy egyszerűen már egy csomó kérdést feltettek, amire az ember kíváncsi lehet. Rengeteg felhalmozódott kérdés és válasz van, tehát az embereknek kisebb valószínűséggel kell feltenniük új kérdéseket.

Az AI szerintem nincs összefüggésben ezzel, a gyik hanyatlása már jóval az AI elterjedése előtt megindult.

tegnap 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a reddit felkapott lett, de en sose mernek oda kiirni szemelyeset, inkabb ide:D
tegnap 23:00
 16/16 A kérdező kommentje:

A reddit az nem anonim szóval semmit se ér

A gyakori az egyetlen igazi létező anonim oldal

tegnap 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!