Jónak számít Hollandiában ha heti kb 400 eurot felre tudok tenni?
Figyelt kérdés
Szallasra levonnak 120 eurot hetente, így marad kb heti 500 euro amit kapok. Kaptam kocsit, tankolókártyát hozzá, azért nem kell fizetnem. Heti kb 50 eurót költök kajára és 30-40 eurot szórakozásra(sör, beülni valahova,nèha buli) és heti leosztásban kb 10 eurot fizetek előfizetésekért( netflix, mobilnet) Heti szinten 400 euroval növekszik a pénzem ez jónak számít? Hollandiában dolgozok amúgy.tegnap 15:49
1/20 anonim válasza:
Miért kérdezel olyat, amire tudod magad is a választ?
Nagyzolni jöttél ide ezzel a felvetéssel?
2/20 anonim válasza:
Attól függ, mi a cél. Ha mondjuk Párizsban akarsz ingatlant venni majd, akkor nem lesz elég az egész életed hozzá. De pl salgótarjáni lakáshoz szuper ez a bevétel.
3/20 anonim válasza:
Ez arról is fufgt, hogy hol akarod, hogy jó legyen.
Magyarországon valószínűleg, Hollandiában nem tudom, kérdezz meg egy hollandot.
6/20 anonim válasza:
Magyar viszonylatban természetesen, egy holland viszont kiröhögne szerintem.
7/20 anonim válasza:
4es vagyok folytatom mégegyszer mondom szèp pènz,csak az ember nem èlhet így le egy egész életet ahogy írod.
Én 18 éve jöttem ki külföldre és az első 8 évben nagyon megfogtam a pénzt(autó se volt)utána 4 évig már csak félig fogtam meg és 6 éve már nem azt nèzem ,hogy mennyi marad meg marad e...
A 2 véglet van itt külföldön magyarokkal,az egyik aki egész életében spórol,a másik meg aki mindig elb@ssz@ ...
8/20 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék rá hogy heti 50 ueróból mit tudsz enni...
9/20 anonim válasza:
Ha neked ezért cserébe megéri rabszolgának lenni, akkor hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!