Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jónak számít Hollandiában ha...

Jónak számít Hollandiában ha heti kb 400 eurot felre tudok tenni?

Figyelt kérdés
Szallasra levonnak 120 eurot hetente, így marad kb heti 500 euro amit kapok. Kaptam kocsit, tankolókártyát hozzá, azért nem kell fizetnem. Heti kb 50 eurót költök kajára és 30-40 eurot szórakozásra(sör, beülni valahova,nèha buli) és heti leosztásban kb 10 eurot fizetek előfizetésekért( netflix, mobilnet) Heti szinten 400 euroval növekszik a pénzem ez jónak számít? Hollandiában dolgozok amúgy.

tegnap 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%

"Heti szinten 400 euroval növekszik a pénzem ez jónak számít? Hollandiában dolgozok amúgy."

Szerintem nagyonis jó!

Fektesd be, hogy szaporodjon!

tegnap 18:15
 12/23 anonim ***** válasza:
42%
Mit dolgozol kint amúgy?
tegnap 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Jobb, mint a semmi.
tegnap 18:36
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezért nem kell Hollandiába menni.

Itthon is meg tudok spórolni ennyit, sőt többet is.

Persze Hollandiában élni eleve jobb, mint itthon.

Haza se gyere, ha lehet.

tegnap 19:16
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Én Magyarországon rakok félre átszamolva 1400 eurót kényelmes költés mellett, szóval szerintem kevés. De én a ritkább eset vagyok. Nagyon sokan örülnének ennyi pénznek, de neked nem magyar viszonylatban kéne gondolkodnod szerintem.
tegnap 21:33
 16/23 anonim ***** válasza:
43%

6~

2 hét alatt többet keres a havi fizetésemnél és a fizetésének négyötödét félre tudja rakni. Jó volt hülyeséget beszólni? :-)

tegnap 22:25
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

16os, 6os vagyok.

Mi van?

ma 00:31
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Most felvágni akarsz vagy panaszkodni?

De inkább felvágásnak tűnik elvégre a magyar emberek legalább felének nincs még összesen se 400 eurónyi megtakarítása...

DUrván 600 ezer Ft-ot raksz félre akkor havonta, ennyi pénze meg tényleg nincs a nagy átlagnak. Tudom a gyakoris csodavilágban mindenki ennyit keres naponta, de a valóság az, hogy itthon egy bruttó(!) 600 körüli fizetés már jónak számít, legalábbis vidéken...

Szóval szerinted jónak számít? Meg amúgy ha most azt írjuk nem, akkor mit csinálsz? Felmondasz? A lényeg hogy NEKED elég legyen, te legyél megelégedve. Ha így van, akkor hajrá, nyomasd tovább és érd el a céjaid. Ha meg nem akkor változtass valamit, de ne random, név nélküli emberek véleményét kérdezd ki, mert többnyire csak trollkodást, irigységet vagy lenézést fogsz kapni.

ma 06:10
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 hogy jon ide, hogy mas embernek mennyi penze van? A jovedelem attol fuggoen jo vagy rossz, hogy milyen termekeket es szolgaltatasokat engedhetsz meg magadnak belole, nem attol, hogy hany balfasz keres kevesebbet.
ma 09:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Jónak számít szerintem. Szólj ha kell még ember, megyek én is!
ma 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!