Jónak számít Hollandiában ha heti kb 400 eurot felre tudok tenni?
"Heti szinten 400 euroval növekszik a pénzem ez jónak számít? Hollandiában dolgozok amúgy."
Szerintem nagyonis jó!
Fektesd be, hogy szaporodjon!
Szerintem ezért nem kell Hollandiába menni.
Itthon is meg tudok spórolni ennyit, sőt többet is.
Persze Hollandiában élni eleve jobb, mint itthon.
Haza se gyere, ha lehet.
6~
2 hét alatt többet keres a havi fizetésemnél és a fizetésének négyötödét félre tudja rakni. Jó volt hülyeséget beszólni? :-)
Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Most felvágni akarsz vagy panaszkodni?
De inkább felvágásnak tűnik elvégre a magyar emberek legalább felének nincs még összesen se 400 eurónyi megtakarítása...
DUrván 600 ezer Ft-ot raksz félre akkor havonta, ennyi pénze meg tényleg nincs a nagy átlagnak. Tudom a gyakoris csodavilágban mindenki ennyit keres naponta, de a valóság az, hogy itthon egy bruttó(!) 600 körüli fizetés már jónak számít, legalábbis vidéken...
Szóval szerinted jónak számít? Meg amúgy ha most azt írjuk nem, akkor mit csinálsz? Felmondasz? A lényeg hogy NEKED elég legyen, te legyél megelégedve. Ha így van, akkor hajrá, nyomasd tovább és érd el a céjaid. Ha meg nem akkor változtass valamit, de ne random, név nélküli emberek véleményét kérdezd ki, mert többnyire csak trollkodást, irigységet vagy lenézést fogsz kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!