Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek miért fáj...

A fideszeseknek miért fáj ennyire Majka új dala? Miért veszik magukra, ha nem is igaz rájuk?

Figyelt kérdés
ma 08:39
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
:)
ma 08:39
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Fáj a halálnak, meg se hallgattam.
ma 08:56
 3/20 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nem fideszesként az fáj, hogy egy olyan ember "kritikáit" eszi most a nép, amely kirikákat, korábban, már nemegy ellenzéki figura, arc elmondta, ugyanigy, csak akkor, mindenki legyintett rájuk. Ma jönnek ki ezek a rendszerből, a nép meg zabálja őket.

Nem értem ezt az országot.

ma 09:01
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
Csak itt pörögnek rajta az ellenzékiek, de a többség leszarja Majkát.
ma 09:02
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

4,3 millió megtekintés 3 nap alatt egy 10 milliós országban, nem nevezném "leszarásnak", mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem kedvelem. Még azok is megnézik, akik amúgy nem hallgatják a henéjét. Tudom, hogy fáj nektek, de ez beütött.

"Csak itt pörögnek rajta az ellenzékiek"

Miért hazudsz? Az összes lakájmédia (Origo, tv2, stb), meg az összes fidesznyik megmondóember (pl. DeákDanika) ezen pörög napok óta.

ma 09:14
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Mert kínjukban már nincs olyan amin ne tudnának vergődni.
ma 09:19
 7/20 anonim ***** válasza:
18%

Én nem követek influenszereket, szóval ha valaki csinál egy youtube videó alapján egy másikat, azt én tényleg leszarom. Magát a számot se hallottam még, de nem is érdekel, Majka nem az én stílusom. Meg amúgy se fogja egy zeneszám a pártpreferenciát befolyásolni.

Könnyen össze lehet hozni milliós megtekintést, csak pörgetni kell egész nap valami robottal.

ma 09:21
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

7. Tehát, te nem követed a hírcsatornákat, se az influenszereket, a számot sem hallottad soha, de azért kijelented, hogy csak itt pörögnek rajta az ellenzékiek, a többség leszarja. LOL

Jól van kisfiam, hazudj még. :D

ma 09:28
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
Csak robotok pörgetik egész nap? Hagyjuk már! Mindenki erről beszél. Nem az akadémián, nem az operaházban, nem is a nyugdíjasklubban, de az "egyszerű internetező emberek" körében igen.
ma 09:30
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Robotok pörgetik igen, meg azt a 11 ezer hozzászólást is a robotok írtàk a klipp alá 3 nap alatt. :D

Sőt ezt a kommentemet is egy robot írta. :D

ma 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!