Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek miért fáj...

A fideszeseknek miért fáj ennyire Majka új dala? Miért veszik magukra, ha nem is igaz rájuk?

Figyelt kérdés
ma 08:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Majka nem kíván állást foglalni politikai kérdésekben, nem áll senki mellett. A dal szórakoztatóipari termék:

[link]

ma 09:41
 12/20 anonim ***** válasza:
23%

Nem fáj a fideszeseknek. Honnan veszed ezt a baromságot?

Van egy olyan zeneszám ami érdekes és ezért sokan megosztják, meghallgatják. Aztán van róla véleményük, ezt meg leírják. Mi ebben olyan, hogy fájna bárkinek is?

Ezen a portálom is az ellenzékiek dobták be és írtak ki róla kérdéseket, nem a fideszesek.

ma 09:59
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

Tipikus hogy egyik fidder sem látta hivatalosan, de mindegyik tudja persze miről van szó.

Napok óta erről cikkeznek de senki nem nézi.

Titokban persze amikor senki nem látja már a gyerekek lefeküdtek, akkor... na pörgetik és röhögnek rajta.

Lelkük mélyén érzik hogy igaz. De hát olyan helyzetben vannak ahol szenvtelenül mindent tagadni kell.

Persze. Ilyen dolgokban is hazudni kell az Orbán hipokrita álszent rezsimjében.

ma 10:09
 14/20 anonim ***** válasza:
13%

Nekem aztán nem fáj...

Kb lesz@rom Majkát, utáltam mindig is.

ma 10:14
 15/20 kutyafule4 ***** válasza:
61%
#3 egyszerű, az interjúit nem hallották, de ha kijön egy új szám egy híres magyar előadótól, amiről ráadásul kiderül, hogy erősen kormánykritikus az fénysebességgel végigvágtat az országon.
ma 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

15, milyen fura, kiderült, hogy te sem ismersz és te sem vagy jó emberismerő!

Pontosan tudom, hogy ki az a Majoros Péter, láttam, nem egy interjúját, akár a Partizánost, akár máshol. Tudom, hogy ki, ő.

De, attól, hogy most kinyitotta a száját, én nem felejtem el ugyanazt, mint, amit Magyar Péter esetében is most mindenki elfelejt.

Addig, jó volt neki a NER, amig jött belőle a zsé, akkor nem zavarta egyiket sem. Ha annyira kormánykritikus lett volna, nem tölti a fél életét a többek közt, általad is fizetett TV2-nél, vagy a különböző NER cégek álltal foglalkoztatva.

ma 10:19
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

16. Érdekes, hogy most a fideszes kritikusok Majoros Péterrel foglalkoznak, őt találják meg, pedig nem ez itt a lényeg.

Érdekes, a zene mondanivalójaval nem foglalkoznak...

ma 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Bukott Fideszes Magyar Péterhez hasonlóan. Amikor Fidesztől kapta sok money, érdekes módon semmi baja nem volt Fidesszel, Fideszt éltette, folyamatosan fikázta ellenzéket. Mióta kirúgták Fidesztől ezzel megszűnt sok money, egyből Ellenzéki lett. Várjuk következő bukott Fideszeseket, akikből egyből Ellenzéki lesz! Lehet Győzike lesz következő? :D
ma 10:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Na épp ezaz. Nem is Magyarországról szól, ugye. Meghát a fidesz, orbán nem is olyan ember, mint akiről a nóta szól. Hiszen ő nem lop, nem hazudik. Akkor miért is vélitek felfedezni a hasonlóságokat? Nekem ez fura :D
ma 11:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, törölve lett a komment amire reagáltam.
ma 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!