Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Tinderen miért minden...

A Tinderen miért minden második nőnek az a személyisége, hogy #gym, meg #traveladdict?

Figyelt kérdés
Érdekelne

tegnap 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek utazni= Szeretnék elmenni a te pénzedből az Adriára, a török riviérára, spanyolba, olaszba, de egy laza Amerika is imponálna nekem, aztán esetleg lehet valami komolyabb, amíg nem unlak meg.
tegnap 22:25
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 na igen hasonló is felmerült, hogy célozgatva eddig a szülők pénzéből sokat utazott, de magának már nem engedheti meg, ezért kell a férfi, ami miatt ez egy elsődleges számú paraméterré válik és ha többet írna ki magáról, akkor kevésbé lenne hangsúly az utazáson. Aki pedig kevesebbet keres, az már lehet alapból nem próbálkozik nála, mert nem engedheti meg magának. Rafináltak...
tegnap 23:03
 13/20 anonim ***** válasza:

A kisportolt testtel bemutatja, hogy ő mit nyújt, az utazós videók pedig, hogy mik az igényei, sok pénzt kell rájuk költeni.

Pedig az utazásnál unalmasabb dolog nincs a világon. Szállodából szállodába menni és a tengerparton napozni.

De mivel ez a menő, a luxust így lehet a legjobban mutogatni az ismerősöknek.

tegnap 23:11
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor már elmehetne hegyet mászni vagy búvárkodni, az máris kitűnik valamennyire, esetleg bungee jumping vagy ejtőernyőzés.
tegnap 23:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez az utazás hobbi engem ki akaszt amúgy mindegyiknek az😂 egy lakatlan szigeten kéne őket hagyni
tegnap 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Valószínű azzal a kiirasaval pont az olyan unalmas, kretén, magát hú de okosnak gondolo majmoktol akarja tvaol tartani, mint a kérdező. Ennyi baromságot osszehordnai, mert egy nő szeret utazni. Persze ha pasinak van ez kiírva, ő saját pénzéből utazik. Ha egy nő akkor masebol. Te megragadtal az őskorban..

Minek akadsz meg ezeknél a lányoknál, hogy ha te szöges ellentéte vagy? Keress magadhoz valót.

Én nem vgaoyk ilyen, anyuka vagyok, de általában wn fizetem a család utazasaitt mert megtehetem és mert jobban állok mint a férjem. De ez a kérdés akkoris felbszott

tegnap 23:43
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 szívesen keresek olyat aki hozzám hasonlóan, de nem ez a divat.
ma 00:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Ők max 1 helyen jumpingolnak:)

ma 00:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze, persze, csak ezek a lányok nem kiskösztümben feszítenek egy múzeum előtt, hanem valamilyen koktélt szorongatnak a lábuk között.

Gondolom te is láttál már ilyen képet:D

Aki kicsit vizuális típus az érti a célzást.

ma 00:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert ez a divat insta, kondi, utazás mert nyilván posztolni kell mert amúgy honnan tudnánk hogy mennyire jó élete van. De én olyan bemutatkozást nem láttam mint például #doktori #kutatás #tudomány.
ma 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!