A Tinderen miért minden második nőnek az a személyisége, hogy #gym, meg #traveladdict?
A kisportolt testtel bemutatja, hogy ő mit nyújt, az utazós videók pedig, hogy mik az igényei, sok pénzt kell rájuk költeni.
Pedig az utazásnál unalmasabb dolog nincs a világon. Szállodából szállodába menni és a tengerparton napozni.
De mivel ez a menő, a luxust így lehet a legjobban mutogatni az ismerősöknek.
Valószínű azzal a kiirasaval pont az olyan unalmas, kretén, magát hú de okosnak gondolo majmoktol akarja tvaol tartani, mint a kérdező. Ennyi baromságot osszehordnai, mert egy nő szeret utazni. Persze ha pasinak van ez kiírva, ő saját pénzéből utazik. Ha egy nő akkor masebol. Te megragadtal az őskorban..
Minek akadsz meg ezeknél a lányoknál, hogy ha te szöges ellentéte vagy? Keress magadhoz valót.
Én nem vgaoyk ilyen, anyuka vagyok, de általában wn fizetem a család utazasaitt mert megtehetem és mert jobban állok mint a férjem. De ez a kérdés akkoris felbszott
Persze, persze, csak ezek a lányok nem kiskösztümben feszítenek egy múzeum előtt, hanem valamilyen koktélt szorongatnak a lábuk között.
Gondolom te is láttál már ilyen képet:D
Aki kicsit vizuális típus az érti a célzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!