Tinderen túl sok match esetén mit csináltok?
Wait, Hogy mi...? Nektek vannak matcheitek? 🤯😅
Eddig a legtöbb egyszerre párhuzamosan futó matchem azt hiszem 3 volt amiből az egyik élből nem is írt.
De ha valami csoda folytán ebbe a helyzetbe keverednék, biztosan korrektül megmondanám azoknak, akikkel nem akarom folytatni (mert megvan, kivel akarom), hogy bocsi, de most/már nem aktuális.
Erre lenne megoldás egy olyan app amit itt írnak :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Persze ez csak utópia, ilyen nem lesz. Nem szolgálja ki az ingerfüggőket, nomeg pénzt sem hoz a fenntartójának.
Nokent rajottem mar, hogy pasik gyakran mindenkit jobbra huznak, ugyhogy mindenki, aki erdekelt, match lesz. Miutan keves ember kelti fel az erdeklodesem, nem tud sok match-em lenni. Csak remelni tudom, hogy tenyleg tetszettem, ha meg nem, kiderul.
Ha en is mindenkit jobbra huztam volna, akkor meg kell nezni, kiket huznek jobbra amugy. De en nem jatszom igy, leszarom, kiknek tetszettem, ha nekem ok nem, tokmindegy.
Amúgy ja, sajnos a férfiak egy jelentős része egyszerűen nem tudja használni az appot... Aztán csodálkoznak, hogy a nők túl vannak halmozva ezért baromi erős szűrőket kell használniuk, hogy kezelhető mennyiségre csökkentsék a szóba jöhető pasik számát.
Ez van, ha két félből az egyik nem hajlandó válogatni. A másiknak kell többszörösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!