Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiatalok benne lennétek egy...

Fiatalok benne lennétek egy ilyen kisbuszos nyaralásba?

Figyelt kérdés
Van haveromnak egy kisbusza 9 személyes azzal szoktunk járni nyaralni és abba szoktunk aludni. Este nyomjuk közbe. a klimat, harman megyunk mindenkinek van egy sora ahol alszik. Aztan napkozbe ugyis strandolunk, kajalunk, este meg iszunk bulizunk, masnaposan meg mar oly mindegy hol alszunk. Ti benne lennetek vagy csak mi vagyunk ilyenek? Tavaly is bejartuk igy Olaszorszag,Horvatorszag,Bulgariat.

tegnap 16:33
A kérdező szavazást indított:
Benne lennék
Biztos hogy nem
8 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Fogalmam sincs, hogy ki a fene vagy, ismeretlen emberrel meg nem megyek sehova. Boccs.
tegnap 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Izgalmas lehet, de azért nekem hiányozna a szállás kényelme, zuhanyzás, ágyban alvás. Több napot azért elég kényelmetlen így
tegnap 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én benne lennék, de csak akkor ha mind nők vagytok, mert vadidegen pasikkal nem mennék sehová.

N

tegnap 18:02
 4/5 anonim válasza:

és mtf-el mennél? (male to female)

tegnap 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést?ki ne lenne benne, hogy kalandosan töltse a nyarat a barátaival?

Bár én szeretek kényelmesen kakilni, így az ilyen autókázás nem jó nekem. Minden mást megoldok, de hogy ne legyen egy biztos tiszta wc-m, az nem.

tegnap 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!