Hogyan nyissak olyan felé aki 20évvel idősebb nálam? 18/L
Sajnálom hogy a rokonságodban vannak ilyen emberek. Ezért érdemes megválogatni kivel kötöd össze az életed.
Miért ne lenne hihető, hogy valakinek van ideje neten bóklászni? Szerinted ide csak megkeseredett, nolife lúzerek járnak? Ez valami önreflexió volt?
Én lassan 15 éve járok gyk-ra. Közben diplomákat és doktorit szereztem, számos kontinensen éltem, cégeket futtattam fel, és családom lett, de ez nem fog meggátolni abban hogy neten shitposztoljak. De semmi frusztrált nem volt abban, amit írtam. Sőt, a kérdező kapott legalább olyantól is választ akinek ilyen korkülönbséggel van boldog párkapcsolata, sőt, az egyik cégemnél rengeteg 24 év alatti dolgozik, akikkel baráti a viszony, és a diákjaim is ilyen korúak. Nekem is voltak, és vannak, 20 évvel idősebb mentor figurák az életemben. Nem egyértelmű számomra, hogy a kérdező baráti, vagy másféle kapcsolatot szeretne-e a célszeméllyel, mindenesetre bármelyik működhet.
Az, hogy a 'korosztályodbannemvagysikeres' egy baromság rengeteg statisztikai, empirikus, és személyes statisztikai adattal is alá tudnám támasztani, ha hajlandó vagy egy másik perspektívát befogadni.
Akkor én nem vagyok normális, mert pont ezt tettem, és életünk legjobb döntése volt.
Hogy butaság se maradjon leírva: ha "2-3 évvel ezelőtt történt volna", amig eleve egy elég furcsa strawman-érvelés, mert nem történt, akkor sem számított volna pedofilnak, max efebofil, ami szintén nem büntetendő, bár elfogadom hogy sokan furcsán néznek rá. Két felnőtt kapcsolatából viszont tolasson ki mindenki, vissza a saját szürke életébe, bizonyára ott is van bőven rendbetenni való.
"De semmi frusztrált nem volt abban, amit írtam"
Boldogtalan vagy, és buta. Lehet hogy jelenleg nem vagy frusztrált, elnézést, viszont a másik kettő igaz. A diplomáid mellett is lehetsz buta egy témában, pláne szakbarbár, gondolom nem eü diplomák.
Nem gondolom magam sem boldogtalannak, sem butának, a te véleményed pedig nem igazán van erre hatással, sajnálom. Sőt, azt gondolom, hogy érvek nélküli frusztrált személyeskedéssel próbálkozol. Not cool. Értelmes érvekre, statisztikákra, tényleges tapasztalatokra (nekem mindegyik van bőven) kiváncsi vagyok, ezt a 'buta vagy höhöhöhöö' szintet engedjük el. Még azelőtt is leégeted magad, aki szerint alapvetően igazad van.
#17 Ja, valóban nem az. Örülök, hogy egyetértünk, hiszen tényekről kár vitatkozni. Nézd meg mi a pedofil definíciója, mi a beleegyezési korhatár, meg ilyenek, és vedd észre hol nincs átfedésben a véleményed a valósággal.
Abban egyetértünk, hogy morálisan kifogásolható egy 15 éves és egy 35 éves kapcsolata, de ez az egész azért nem fekete-fehér, inkább szürkezóna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!