Sokan miért tolják a másikba bele a bevásárlókocsit a kasszánál sorban álláskor?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:57
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, én még nem találkoztam ilyennel
2/12 anonim válasza:
Mert hülyék. Észre se veszik. Én mindig ráordítok az ilyenre/visszalököm erőből a kocsit, és látszik az agyhalott fejükön hogy tényleg észre se vették hogy belemásztak a seggembe már vagy 3x.
3/12 anonim válasza:
#2 Te sem lehetsz valami kedves ember!
4/12 anonim válasza:
Mert ennyi agyuk van összesen. Van, aki észreveszi, más ért a szép szóból, de volt már dolgom olyannal is, akinek hátra kellett tolnom a kocsiját, hogy felfogja, mi a probléma.
5/12 anonim válasza:
Engem pl mindig fel akarnak lökni..
De egyébként szimplán csak figyelmetlen parasztok az emberek.
6/12 anonim válasza:
Azért, mert türelmetlenek és egyben azt hiszik, ezzel a lökdösődéssel elérik azt, hogy hamarabb végez az előttük álló. Ezzel a lökdösődéssel, kocsi másra tolásával azt szeretnék, gondolom, sugallni, hogy "mennyél már!" - abból kiindulva, hogy ugyanez a mentalitás jelenik meg az utakon, amikor az autód fenekében utazik egy eszement a sajátjával, és végig olyan érzésed van, ha tehetné, lelökne az útról. Pedig te csak a szabályokat tartod be, vele ellentétben.
Viszont az sem kizárt, hogy az illető fel sem fogja, hogy rátolta a másikra, vagy csak nem vette észre.
7/12 anonim válasza:
Szerintem azt hiszik, azzal az 5 centivel hamarabb sorrakerülnek. 😑
8/12 anonim válasza:
De csak addig kemenykednek az ilyen kötsögök amig pofán nem lesznek rúgva, csak úgy unblock
9/12 anonim válasza:
Simán csak nem veszik észre. Tényleg sok a bambafejű, aki csak úgy van a világban és azt se tudja mi folyik körülötte.
10/12 anonim válasza:
Nem bírják kivárni a sort. Múltkor bestresszelt mögöttem egy 70-es latinos macsót a várakozás. Kis kosárral voltam az aldiban, a papa megtolt nagy kosárral hátulról a kasszánál. Mondtam neki, hogyha 40 évvel öregebb lennnék bevállalnám, de így nem tudom igazán értékelni a közeledését..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!