Odaadnátok valakinek a bevásárlókocsit, ha nincs 100 forintja?
Figyelt kérdés
Ma voltam boltban, de az apróim között keresgélve nem volt 100 forintos, amivel a bevásárlókocsit el lehet vinni. Épp arra jött valaki, aki végzett a vásárlással, és kérdezte, hogy van-e egy 100-asom. Mondom neki, hogy épp ez a bajom, hogy nincsen. Erre ő: Akkor mindegy. Majd betolja a kocsiját a többi közé és elteszi a nyomorult 100-asát...
Tudom, nem az élet legnagyobb problémája, de rosszul esett, hogy nyomorult 100 forint miatt nem lettem kisegítve.
2022. ápr. 26. 19:27
1/13 anonim válasza:
De akkor neki mire kellett a százas?
2/13 anonim válasza:
És az nem jutott eszedbe, hogy két ötvenest adj neki?
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Nem álltam jól aprókkal, nem tudtam volna
2022. ápr. 26. 19:36
4/13 anonim válasza:
Ha nem volt szàzasom, kiszemeltem valakit, aztán adtam neki mondjuk két 50 -est, és mentem a kosàrral. Fordítva is volt, nekem adtak aprót ha nem volt szàzasuk.
5/13 anonim válasza:
Van a kulcstartómon ilyen zseton, ami pont befér a kocsiba. Arrafele nincs ilyen?
6/13 anonim válasza:
Zsetonnal járok, úgyhogy így járt volna
7/13 anonim válasza:
A sima kerek végű lakaskulcs pont jó bele, ha épp van olyanod.
9/13 anonim válasza:
Én odaadnám, sőt, már adtam is oda. Valamelyikbe egyébként jó a 10-es is.
10/13 anonim válasza:
Miért esett rosszul? Ez természetes, hogy valaki idegenként nem ajándékoz meg 100 ft-al, már csak elvből sem, legyen ez a 100 ft manapság már egy nagyon kis összeg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!