Ma az onkiszolgalo kasszanal kifizettem mindent, viszont lehet egy dezodort elfelejtettem lehuzni, a kapu becsipogott viszont nem allitott meg senki ezert kijottem es elmentem a boltbol, lehet utolag ebbol bajom?
Figyelt kérdés
#bolt #Onkiszolgalo kassza
jan. 2. 15:47
1/10 anonim válasza:
Nap attól csipog be a termék hogy nem húztad le a kasszán, hanem hogy nem lett benne hatástalanítva a lopásgátló mágnescsík, amit vélhetően te az önkikasszánál nem csináltál mert nem tudod hogy kell.
3/10 anonim válasza:
Én egyszer becsipogtam, pedog mindent kifizettem. A biztonsági őr efyesével nézte át a termékeket, semmi sem csipogott. A táskámat megnézte, az csipogott és kirámoltatta velem. Kiderült hogy volt egy könyv ami, nem tudni miért, de becsipogtatott és évekkel korábban vettem egy könyvesboltban.
4/10 anonim válasza:
Megnézted, hogy rajta van-e a blokkon a dezodor? Lehet, hogy mégis kifizetted attól még, hogy becsipogott a kapu.
5/10 anonim válasza:
" Kiderült hogy volt egy könyv ami, nem tudni miért, de becsipogtatott és évekkel korábban vettem egy könyvesboltban."
Valahol bele volt ragasztva a lopásgátló mágnes a könyvbe. Ezek viszonylag egységesek, ha nincs hatástalanítva, akkor becsipog a másik boltba is, akkor is ha nem ott vetted.
6/10 anonim válasza:
Ma már vonalkód kinézetű lopásgátló cimkék is vannak. Amiről a tolvaj nem is sejti, hogy lopásgátló, ezért eszébe se jut leszedni. A pénztáros áthúzza egy deaktiváló eszközön, és úgy semlegesíti. Egy 4x4 centis cimke 5-6 ft-ba kerül, így nem olyan nagy összeg. Viszont csak 1x használható fel. Nem úgy, mint a ruhákra rakott jókora lopásgátló. [link]
7/10 anonim válasza:
@16:23
Egy rutinos tolvaj azért felismer egy ilyet.
Viszont az a trükk, hogyha megkísérli ezt leszedni, az már rongálás, ami bűncselekménynek számít értékhatártól függetlenül a sima kisértékű lopást meg megúszná hogy csak szabálysértésért feleljen.
9/10 anonim válasza:
Hogy lenne már bajod, követ hazáig a rendőrség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!