Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben az esetben?

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány haverom akibe szerelmes vagyok, nem mondtam el neki mit érzek, gondoltam várok a megfelelő pillanatra. Viszont elmondtam pár barátomnak hogy mennyire bejön nekem a lány, és hogy szeretnék majd a későbbiekben össze jönni vele.

A lány mindig kereste a társaságomat, állandóan át jött hozzám, együtt mentünk sétálni együtt töltöttünk közös programokat stb. Most viszont nem keres nem tudok róla semmit, az üzeneteimre sem válaszol, pedig nézi. Nagyon fontos a lány számomra és szeretnék segítséget kérni. Köszönöm

20F

tegnapelőtt 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Valahogy a fülébe jutott és hanyagol, mert ő nem akar a barátságnál többet.

Ezért nem szoktuk ezeket elmondani, inkább hagyni hogy elmúljon. Tönkreteszed vele a jól működő barátságokat. Ennek már annyi, engedd el, de jó lecke volt.

tegnapelőtt 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha a barátaid elmondták neki akkor az lehet az oka amiért nem keres.

Én azt tanácsolom neked, hogy mond el neki, hogy mit érzel.

Két kimenetele lehet a dolognak.

Az egyik, hogy ő csak barátként tekint rád és ezután rövid idő alatt szinte teljesen nullára csökken majd a találkozások száma mert mindkettőtöknek kényelmetlen lesz a helyzet.

A másik, hogy te is tetszel neki. Innen egyértelmű hogy milyen irányban mentek tovább.

Nem érdemes magadban tartanod az érzéseidet attól tartva, hogy elveszíted őt.

Ha nem ugyan azt érzitek akkor már úgy is elvesztetted.

20 évesen még fiatal vagy, szinte teljesen biztos, hogy nem vele fogod leélni az életedet.

Ha meg nem mondod el neki és mégis eltávolodtok egymástól akkor mindig ott lesz benned az az érzés, hogy lehet el kellett volna mondanod.

35F

tegnapelőtt 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is azt tartom valószínűnek, hogy valaki elmondta neki, te hogyan érzel iránta. Ő pedig, ebből kiindulva, sanszos, hogy azt nem viszonozza irányodba, így inkább passzívra váltott, mert lehet, hogy nem tud mit kezdeni a kialakult helyzettel.
tegnapelőtt 13:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából két barátomnak mondtam el hogy mit érzek a lány iránt, akikben megbíztam. Rájuk kérdeztem hogy esetleg nem e elmondták a lánynak de ők tagadják. Viszont én is valószínűnek tartom. a barátságunk során azt vettem észre hogy én is tetszem neki, mindig kettesben akart maradni velem, és máshogy nézett rám mint ahogy a barátok szoktak nézni egymásra
tegnapelőtt 14:31
 5/8 A kérdező kommentje:
* nincs lehetőségem találkozni vele személyesen, az üzeneteimre pedig nem válaszol. Gondolkozom azon hogy ha nincs lehetőségem személyesen elmondani neki az érzéseimet, akkor megteszem üzenet formájában. Viszont félek hogy beégek és jobban tönkre teszek mindent
tegnapelőtt 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért nem tudsz vele személyesen találkozni ? Messze laktok egymástól ?

Ne félj attól, hogy mi lesz a reakciója. Legyél őszinte vele és minden rendben lesz.

#2 voltam.

tegnapelőtt 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha "szerencséd" van, közben összejött egy sráccal. Valakivel, aki nem totojázott, hanem egyszerűen elhívta randira, ott megfogta a kezét, megcsókolta és onnantól járnak. A lány meg most már vele megy sétálni, vele megy közös programokra stb. És nem akar előtted magyarázkodni emiatt.

Lehet, hogy ha te korábban léptél volna, akkor rég boldog párkapcsolatban lenne veled. De te addig vártál, amíg más elvitte előled.

tegnapelőtt 16:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok személyesen találkozni vele, mert eléggé messze lakunk egymástól. Várni pedig úgy gondoltam muszáj volt, hogy ne úgymond túl korán közöljem vele ezt, hanem a megfelelő idő eljövetelekor. Tudtom szerint a lánynak nincsen senkije, viszont nem vagyok biztos ebben, mert gondolom nem csak lányokkal szokott chatelni. Össze vagyok zavarodva és egyáltalán nem tudom mit tegyek, mi ilyenkor a helyes
tegnapelőtt 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!