Az előző években kellemesen megúsztuk mínuszok nélkül a telet, most viszont az előrejelzések alapján is (Pesten) meg lehet fagyni. Várjátok ennek az undorító évszak végét?
Figyelt kérdés
dec. 30. 12:28
2/12 anonim válasza:
Nem, nagy szükség van rá, hogy ne gradálódjanak tovább mindenféle állati kártevők .
3/12 anonim válasza:
Nyáron a meleg lesz a bajod. Inkább fogadd el, hogy az évszaknak megfelelő időjárás van, te meg úgyis bent töltöd a huszonsok fokos szobában. Nem kell ez a dramatizálás állandóan, hogy megfagyunk, elolvadunk, jön a fagyhalál.
4/12 anonim válasza:
A mostani nyár után nem igazán várom, hogy megint olyan idő legyen.
6/12 anonim válasza:
Amm előző évben sem úsztuk meg, előző év Januárjában ugyan úgy volt 1-2 hét amikor -3 -5 fokok voltak.
Az évszakok meg ilyenek én síszezon miatt szeretem a telet, egyébként meg van egy csomó ország euban ahol nem megy a hőmérséklet 10 fok alá.
7/12 anonim válasza:
Most van itt az ideje annak, hogy hideg legyen, - el tudnám viselni, ha nem május végén kellene olyan ruházatban közlekedniük az embereknek, mint egy Michelin bábu! Tél van! Legyen! De fusson is le összefüggően, aztán találkozunk egy év múlva, - ha nem fordulok fel idő közben!
8/12 anonim válasza:
Nem várom a végét, mert szeretem is a telet, illetve a környezetnek, a természetnek is szüksége van a mínuszokra.
Tél van, az lenne a normális, ha nem 10°C körüli lenne a hőmérséklet, mint ami pár hete is volt. Most van itt az ideje a téli időjárásnak, ez a dolog velejárója.
9/12 Szolovjov válasza:
Nincs hideg és nem is lesz sajnos. A téli hideg az mínusz 10 környékén kezdődik. Kéne vagy két- három hét amikor nincs plusz fok. És szépen befagyna a Tisza-tó. Csudajó a jégvilágban sétálni.
10/12 anonim válasza:
Én azt várom hogy akkor nyáron se legyen északon is 40 fok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!