Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha hallok valamit és rám jön...

Ha hallok valamit és rám jön a nevethetnék, de nem tehetem meg de utánna is rám jön a nevethetnék,ha arra gondolok, hogy tartsam vissza, hogy ne kínos mosoly legyjen belőle?

Figyelt kérdés
dec. 29. 20:14
 1/8 anonim válasza:
Jó de mi a kérdés?
dec. 29. 20:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit csináljak hogy ne üljön ki az arcomra amit érzek? Hogyha nem akarom, mert lehet csak nekem volt vicces
dec. 29. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Elfordulsz, arrébb mész és ott nevetsz.
dec. 29. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De még mindig vicces
dec. 29. 20:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Plusz mit tegyek ha hallottam dolgokat és tudom hogy a hátam mögött sokat tettek értem és megakarom köszönni, de mivel sosem beszéltünk meg nekem nem lett mondva így furán venné ki magát, hogy tudom meg az is benne van a pakliban hogy rosszul tudom
dec. 29. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nevetésnél:

Én olyankor simán mosolygok és elkezdek valamiről akár az időjárásrol beszélni es még abbol is viccet csinálok.

Es igy soha nem tudja senki, hogy valójában min nevetek. De ki is tudom így engedni a nevetést és nem "fullad belém".

5. Ilyeneket ugy szoktam hogy "visszaadom"

Pl nekem van olyan ffi kollegám aki kiállt mellém a másik 5 bunko beszólogatós ffi kollegával szemben. Mind az 5 behúzta azok után a fülét f.rkát.

Aztám mikor pár hét mulva lett egy konfliktus vele meg egy ügyintéző aztán a munkaügy közt is, és rá akartak menni jobban provokálni, meg faggatni, akkor meg én húztam el őt 4szemközt gyorsan hogy sst ne állj most velük szóba (nem empátiából faggatnak és idegesen inkább ne is mondj semmit most.) És szinte csak összenéztünk ezalatt tehát egy pillanat alatt kimentettem a helyzetből és "cinkos" volt ebben velem.

Tehát a "bajtársiasság" oda vissza megy.

Nem a köszönömökre kíváncsi senki

Hanem pl ha vki kiállt érted te is kiállsz e majd, illetve ezt mégcsak nem is várja kéri neki is meglepi.

dec. 29. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 az is egy jó irány, hogy amikor te leszel ilyen helyzetben másnak segítesz te is, nem várva semmit viszont. Szóval, hogy tovább viszed, amit ők elkezdtek.
dec. 29. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem néha utcán jön ilyen, tuti hülyének néznek :)

Időnként eszembe jut valami és nevetek halkan mosolygok hirtelen.

tegnapelőtt 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!