Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire jó ötlet személyes...

Mennyire jó ötlet személyes profilt megadni, hogy ne ezen a platformon kelljen beszélgetni egy idegennel?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja kiírtam egy kérdést, ami a munkalehetőségekről szólt diploma után és kaptam is rá 2 választ illetve privátban rámírt (stílusából kiindulva egy Úr) aki próbál segìteni, meg kérdezget viszont én nagyon ritkán jelentkezek ide be és 3 üzenetéről is lemaradtam, ezért gondoltam, hogy esetleg valamelyik közösségi felületre tenném, hogy ott kommonikáljunk.
dec. 29. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%

És mi tart vissza? Nem értem.

Több tucat embert ismertem itt meg az évek során, többek között a feleségemet is. Semmivel nincsenek gázabb alakok, mint bárhol.

Megjegyzem az Úr valószínű a bugyidra pályázik, ha ennyire lelkesen kérdezget. Ezt azért vedd figyelembe.

dec. 29. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell tudni, nekem már lett innen több barátságom is.
dec. 29. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
45%

Több a rossz tapasztalat az anonimitás miatt, hogy sok kéretlenül rád írónak a végső célja szexuális indítékú és semmi több. Van aki egyből a lényegre tér, mások kicsit puhítanak előtte. Egyből kiadni magadat nem jó ötlet, inkább szánd rá magad arra hogy többször visszanézel és itt válaszolsz.

Semmi jóra nem számítanék az oldal jellegéből adódóan.

dec. 29. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Ha ide nem meri kiírni valaki, hogy valójában mit akar másoktól, akkor nem tisztességesek a szándékai.
dec. 29. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Próbáld meg, ha nem jó letiltod az illetőt és ennyi
dec. 29. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Embertől függ. Én egyszer társat kerestem itt, az illető pár levél után dobta is át a fb profilját, nekem viszont ez túl gyorsnak tűnt, nem akartam kiadni a személyazonosságomat pár levél után.
dec. 29. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Nálam eleve komolytalan, aki itt vagy másik nem személyes platformon hajlandó csak irogatni..... Legyen az társkereső, vagy gyakori kérdések..... Vagy megad valami közelebbi, személyesebb elérhetőséget, vagy megy a levesbe......
dec. 29. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
6-os akkor számodra mi bizonyította a komoly ismerkedési szándékot????? Hányok az ilyentől, hogy jajjj diszkréció, meg túl intim, meg nem akarom felfedni magam...... 7-es voltam....
dec. 29. 17:30
 9/14 A kérdező kommentje:
Ajánlottam az egyik közösségi platformot mire azt mondta, hogy olyanja nincs és valamilyen linken keresztül szeretne maradni ahol ugyanúgy anoním maradhat. Most mit csináljak?
dec. 29. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaa kérdező akkor felejtős!!!!!! Vagy vállalja magát, vagy megy a levesbe!!!!!
dec. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!