Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más sem tud összpontosítani...

Más sem tud összpontosítani az olvasásra,ha ez történik?

Figyelt kérdés
Mást is zavar,idegesít,irritál az mikor olvas és közben pofáznak valahol,és egyszerűen ez miatt nem tud úgy ráhangolódni,összpontosítani a könyv olvasására?

dec. 29. 15:25
 1/7 tejjelkifili ***** válasza:
100%

Alapvetően igen, de pl buszon meg tudok. Sőt utazás az egyik környezet, amikor könnyű olvasnom. A másik meg könyvtár vagy hasonló hely. Otthon nagyon nehéz, mert mindig mást csinálok inkább.

Jah egy kényelmes füldugó, amit könnyű kivenni betenni segíthet. pl loop

dec. 29. 15:33
 2/7 anonim válasza:
Sajnos ezzel én is gyakran küzdök, főleg amikor fáradtabb vagyok, vagy nem köt le az adott rész. Én is keresem a jó megoldást, de az meg a másik opció, hogy minimális figyelemzavarom van azt hiszem, és ez sokszor nem enged koncentrálni.
dec. 29. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Nagyon egyszerű: olyan helyen kell olvasni, ahol nem pofázik senki körülötted. Elég fura, hogy ez még nem jutott magadtól eszedbe. 😏
dec. 29. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tartalomfüggő. Engem, ha érekel az olvasnivaló, akkor ágyút is sütögethetnek mellettem. Ha meg nem, akkor akár úgy olvasok, hogy abból nem marad meg semmi, a körüldumából meg minden.
dec. 29. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért kell csendben lenni a könyvtárban?
dec. 29. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Rettenetesen: vonaton szoktam olvasni, de tuti betalál egy telefonáló valaki.
dec. 29. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez engem egy fárasztó nap végén idegesít igazán és/vagy, amikor nagyon rákészültem arra, hogy olvasni fogok, mire vagy buszra jön fel egy család, vagy koliban a blokktársak kezdenek FaceTime-ba, ami náluk ritka hangos. Különben ki tudom zárni az ilyent.
dec. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!