Milyen volt számodra a 2024-es év?
Figyelt kérdés
dec. 29. 12:58
12/14 anonim válasza:
Politikailag, közvélemény szempontjából pocsék, magánélet szempontjából szuper. Utazással, ismerkedéssel tele,koncertekkel, rendezvényekkel és új jó tapasztalatokkal teli.. persze rengeteg munka után, édes a pihenés.
13/14 anonim válasza:
Lediplomáztam kitünően. Elhelyezkedtem a szakmában, a korábbi munkáimhoz képest jól fizető állással. Azt mondták nemrég hogy meg vannak velem elégedve. Kis pénz tartalékom is lett. És volt egy sikertelen öngyilkossági kísérletem, de egyelőre itt vagyok mert a sok dologból idén sikerült azt elbénázni.
Szóval papiron aránylag jó volt. Amúgy meg nem érzem többnek magam mint tavaly, csak öregebbnek.
14/14 anonim válasza:
Mozgalmas. Sok jó dolog történt, láttam pár nagyon szép helyet, sok új dolgot tanultam, párszor kiléptem a komfortzónámból, volt azért kevésbé jó is, amikor a férjem kórházba került, de szerencsére az sem volt komoly, csak elsőre ijesztő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!