Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt számodra a 2024-es...

Milyen volt számodra a 2024-es év?

Figyelt kérdés
dec. 29. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint amikor megesz valami állat, távozok belőle, bekerülök a mosógépbe aztán mosott sz*r lesz belőlem, ami lassan szárad. Na, kb ilyen.
dec. 29. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Jövőre mindenképp munkát vagy karriert kellene váltanom.
dec. 29. 13:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyeshez úgy hasonlóan, hogy megtisztítva fellógatott a szárító csúcsára és onnan ledobott pocsolyába.
dec. 29. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt rossz ősszel tudtam munkahelyet váltani.
dec. 29. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég silány, egyik legrosszabb évem volt.
dec. 29. 14:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem tudtam kifozetni a nyári tábort aztán elvette az összes szabimat a nyár, a gazdag tesom le akar húzni miközben letminimum alatt élek, es ki akartak lakoltatni, a munkahelyen mobbing ment, nem találtam még mindig másik állást, de párkapcsolatot se.
dec. 29. 15:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
dec. 29. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Átlagos, találtam egy szuper munkahelyet áprilisban, ahová szeretek bejárni, jó a társaság, nincs vasszigor, stb, összejöttem feleslegesen az exemmel egy év szünet után kb 4-5 hónapra, csak hogy kiderüljön, hogy ezt inkább mégsem kellene erőltetni, de nem volt rossz végül is, mert legalább találkoztam megint 1-2 régi ismerőssel az ő oldaláról, beszélgettünk, kivel mi a helyzet, aztán legalább le lehetett zárni végleg, nem maradt bennem semmi olyan érzés, hogy hibás döntés volt tavaly szakítani.

De ezt a két dolgot leszámítva sok izgalmas dolog nem történt, főleg dolgoztam meg itthon voltam + néha volt valami program barátokkal, kollégákkal, stb. Nyaralni sem jutottam el, pedig minden évben megyek két helyre (ingyenes lehetőségek), csak most valahogy nem úgy jöttek ki a dolgok.

dec. 29. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyit de annyit tanultam!
dec. 29. 15:43
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan, hogy semleges, akkor az. Főleg meló, néha baráti társasággal valami program. Ezt leszamotva semmi extra. Párkapcsolat hiányzik egy ideje, de akivel randiztam valahogy nem volt közös nevező. No de majd új év, új remények!:)
dec. 29. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!