Szerintetek havi 80-100 ezer ft az elég ha ezt az összeget csak magamra költöm?
Itthon élek és ezt az összeget magamra költhetem minden hónapban.
Egy ismerősöm szerint elégnek kelelne lennie.
Szerintem meg ilyen árak mellet ez kevés..
Pedig nem járok kozmetikushoz meg fodrászhoz,műkörmöt csináltatni.
Uj ruhát sem veszek havonta.
33/N
Mire érted? Mik az igényeid? Rezsi és kaja már nincs benne?
Én kötelező kiadásokon túl vészhelyzet nélkül 60-ezerig szoktam költeni, kötelező kiadásom szolgáltatásokkal és egészséges étkezéssel 115-E.
Nagyon gáz vagy kérdező, hogy ennyi évesen nem tudsz egy értelmes kérdést kiírni minden információval telve.
Szerintem ez egy kamu kérdés.
Nekem a bevásárlásom van 100-120ezer körül (egyszemélyes háztartás), úgy, hogy magamnak főzök itthon mindent, és általában több adagot, és ugyanazt a kétfélét eszem mondjuk egész héten. És ebben semmi extra nincs, tényleg csak kajához alapanyag, tisztasági dolgok, meg ami otthonra kell (pl. kukába zsák). El nem tudom képzelni, hogy lehet ennél olcsóbban kihozni, max. ott tudnám megfogni ezt, ha nem ennék zöldséget minden étkezéshez, hanem mondjuk krumplis tésztán, meg májkrémes kenyéren élnék.
Ha nincs közös kaja a szülőkkel - el tudok képzelni ilyet, anno nekem se volt, olyan ízlésdifferencia van a szüleimmel, hogy külön polc van nekem a hűtőben a mai napig arra az esetre, ha megyek látogatóba - és a kérdező magának veszi a kaját, akkor ez szerintem elég rá, HA mellette minden mást, a tusfürdőtől kezdve a domestoson át az utolsó darab tamponig megvesznek a szülők.
És akkor ez csak a Maslow piramis alja, még egy kávét nem ittál a barátaiddal, egy jó buliban nem voltál, egy ajándékot nem vettél annak, akinek épp szülinapja van, egy koncertre nem mentél el, sportolni nem jársz olyan helyre, ami fizetős, tömegközlekedést nem használsz, autót nem tartasz fenn és tankolsz. És ez egyik sem a körmös-fodrász-pillás kategória. Én sem veszem igénybe a szépségipar szolgáltatásait, olyan szinten nem, hogy turiból öltözöm és magamnak nyírom a hajam, viszont sok pénz elmegy magamra, pl. csak a havi uszodabérlet egy 20-as, de a testi-lelki egészségemhez annyit hozzátesz az a heti két úszás, hogy bőven megéri szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!