Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ilyen hülyén kitalál...

Miért van ilyen hülyén kitalálva az ember, hogy öregszik, miért nem marad kifejlődött fiatal aki 100 év után automatikusan meghal, mert lejárt az ideje?

Figyelt kérdés
Mi értelme van 40 felett élni ha öregszünk? Azt már életnek se lehet nevezni nem? Ha valaki nem tudja hozni bármikor azt, amit pl. 20 évesen. És az az élete.
tegnap 11:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
Azért azt nem mondanám tipikusnak, hogy egy embernek 1 db életszenvedélye van, és semmi más. De idősen is lehet szinte bármit csinálni, ld a veterán sportolókról szóló tudósításokat.
tegnap 12:23
 12/27 A kérdező kommentje:
10: pontosan, én is így látom.
tegnap 12:26
 13/27 anonim ***** válasza:
16%

Mivel nem akartam kisregényt írni, mint te, ezért csak egy példát írtam. Te megtetted a többit. És, ha kötekedni akartál válaszoddal, nem jött össze, csupán nem akartam többet írni, ezért szűkítettem le csak egy példára a válaszomat.

Az öregedés is az élet része, mint a halál. El kell fogadni és az adott helyzetből kell kihozni a maximumot.

tegnap 12:27
 14/27 Girlll3 ***** válasza:
100%
Nem mindenki öregszik ugyanolyan mértékben. Ezért a kérdésed bár értem, nem sok értelme van. 40 évesen van, aki rémes eü állapotban van és van, aki még jòl van. És hiába nagyon beteg valaki 40 évesen, lehet 80 évesen is még élni fog. Sőt, az is lehet nem lerobbant állapotban. Van egy ismerősöm, ő fiatalon mellrákos lett, évek òta kutya baja. Műmellei vannak, kiùjulás esélye ìgy nem sok. Mìg családon belül volt, aki 40 évesen ebbe belehalt. Na, ő már nem öregedett meg, pedig szeretett volna és volt is még feladata, a gyerekei felnevelése.
tegnap 12:35
 15/27 anonim ***** válasza:
81%

Én nem kötekedtem, csak leírtam a véleményemet.

Te azzal érveltél, hogy minden életszakasznak megvan a szépsége, mert lehet 40 évesen gyereket vállalni, 60 évesen meg unokázni.

De van, akit egyáltalán nem érdekel a családalapítás!

Sok ember a gyerekében akarja újra élni a fiatalságát!

Lásd, olyan hobbit erőltet a gyerekre, amit nem szeret, látok ilyen papababa képet, hogy "együtt nézzük a focit", az ilyen szülőt totál nem érdekli hogy a gyereket lehet hidegen hagyja majd a foci.

Akkor ott vannak a kontrolláló szülők, akik megmondják mit kell tanulnia vagy az ő szakmáját kell tovább vinnie a gyereknek.

Sajnálom, ha neked ez hosszú komment, én nem szeretek rövid mondatokban kommunikálni, főleg egy kényes témáról.

tegnap 12:38
 16/27 anonim ***** válasza:
16%

"Én nem kötekedtem, csak"

De, ez így pont kötekedés (és az előbb kiemelt résszel ezt alá is támasztod), mivel nekem címezted a válaszodat. Ha sziplán, nekem címzés helyett, leírtad volna így a véleményedet, akkor érthető lenne, de te csak belém akartál kötni, mert én csak egy példát írtam a sok közül.

40 felett is van élet, és mindenki találja meg számára azt, amiben szépséget talál. De a kérdező csak hisztizik, meg leírja, hogy minek élni 40 felett. Hát, ő még mindig nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy akkor ő minek él még, hisz 40 éves.

tegnap 12:46
 17/27 anonim ***** válasza:
20%

Szinte mindig azt mondom, hogy nincs olyan, hogy valami kötelező. Pár kivétellel az életben mindenről dönthetünk.

Az egyik ilyen kivétel az öregedés a másik a halál.

Ezek felett nincs hatalmunk. Egyszerűen elfogyunk.

Ilyen alapon miért kell az autókat is rendszeresen karbantartani és javíttatni ? Mennyivel jobb lenne ha 400eKm-ig mennének hiba nélkül utánna meg egyszerűen eltűnnének.

Kérdező, ez a kérdés teljesen értelmetlenül lett ide kiírva. Vagy rakasd át valami filizófia témakörbe.

tegnap 12:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért neked címeztem, mert te írtad:D

Ha nem tűnt volna fel, ezt elég sokan így teszik, ha egy adott kommentre akarnak reagálni, ami nem erőteljesen a fő kérdésre a válasz.

tegnap 13:32
 19/27 anonim ***** válasza:
42%
Én olyan 16-17 éves koromban gondoltam úgy, hogy nem akarok már 30 éves se lenni, mert az milyen öreg. Aztán nyáron múltam 40,és most sokkal jobb az életem, mint 25-35 éves korom között. Mind anyagilag, mind a magánéletemet tekintve.
tegnap 13:47
 20/27 anonim ***** válasza:
20%
41 éves vagyok, nem tervezem még befejezni az életemet, remélhetőleg nem is kell még sokáig. Ha valaki megkérdezi, szeretek-e élni, igen a válaszom. Öregszünk? Ez az élet része, 20 évesen is öregszel. 40 évesen azért még messze nem vagy öreg. Egyébként meg tartsd karban a testedet, az agyadat, haladj a korral, fogadd el és értsd meg a változásokat, és akkor nem érzed majd magad begyöpösödött öregnek 70 évesen sem.
tegnap 13:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!