Miért van ilyen hülyén kitalálva az ember, hogy öregszik, miért nem marad kifejlődött fiatal aki 100 év után automatikusan meghal, mert lejárt az ideje?
Mivel nem akartam kisregényt írni, mint te, ezért csak egy példát írtam. Te megtetted a többit. És, ha kötekedni akartál válaszoddal, nem jött össze, csupán nem akartam többet írni, ezért szűkítettem le csak egy példára a válaszomat.
Az öregedés is az élet része, mint a halál. El kell fogadni és az adott helyzetből kell kihozni a maximumot.
Én nem kötekedtem, csak leírtam a véleményemet.
Te azzal érveltél, hogy minden életszakasznak megvan a szépsége, mert lehet 40 évesen gyereket vállalni, 60 évesen meg unokázni.
De van, akit egyáltalán nem érdekel a családalapítás!
Sok ember a gyerekében akarja újra élni a fiatalságát!
Lásd, olyan hobbit erőltet a gyerekre, amit nem szeret, látok ilyen papababa képet, hogy "együtt nézzük a focit", az ilyen szülőt totál nem érdekli hogy a gyereket lehet hidegen hagyja majd a foci.
Akkor ott vannak a kontrolláló szülők, akik megmondják mit kell tanulnia vagy az ő szakmáját kell tovább vinnie a gyereknek.
Sajnálom, ha neked ez hosszú komment, én nem szeretek rövid mondatokban kommunikálni, főleg egy kényes témáról.
"Én nem kötekedtem, csak"
De, ez így pont kötekedés (és az előbb kiemelt résszel ezt alá is támasztod), mivel nekem címezted a válaszodat. Ha sziplán, nekem címzés helyett, leírtad volna így a véleményedet, akkor érthető lenne, de te csak belém akartál kötni, mert én csak egy példát írtam a sok közül.
40 felett is van élet, és mindenki találja meg számára azt, amiben szépséget talál. De a kérdező csak hisztizik, meg leírja, hogy minek élni 40 felett. Hát, ő még mindig nem válaszolt arra a kérdésemre, hogy akkor ő minek él még, hisz 40 éves.
Szinte mindig azt mondom, hogy nincs olyan, hogy valami kötelező. Pár kivétellel az életben mindenről dönthetünk.
Az egyik ilyen kivétel az öregedés a másik a halál.
Ezek felett nincs hatalmunk. Egyszerűen elfogyunk.
Ilyen alapon miért kell az autókat is rendszeresen karbantartani és javíttatni ? Mennyivel jobb lenne ha 400eKm-ig mennének hiba nélkül utánna meg egyszerűen eltűnnének.
Kérdező, ez a kérdés teljesen értelmetlenül lett ide kiírva. Vagy rakasd át valami filizófia témakörbe.
Azért neked címeztem, mert te írtad:D
Ha nem tűnt volna fel, ezt elég sokan így teszik, ha egy adott kommentre akarnak reagálni, ami nem erőteljesen a fő kérdésre a válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!