Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van újévi fogadalmad?

Van újévi fogadalmad?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy jobban fogok tanulni :)

tegnap 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Fogadalmaim nekem sincsenek, azonban terveim igen; munkahelyváltás, több idő töltése a szeretteimmel és a korosztályommal (egyetemen talán mondhatom, hogy kialakulóban vagy egy kisebb társaság, aminek tagja vagyok), több idő szentelése a hobbikra.
tegnap 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy jövőre sem fogadok meg semmit
tegnap 14:21
 13/16 he84 ***** válasza:
77%
Nincs és nem is lesz soha. A fogadalmak nagyja általában senkinek nem jön be, teljesen feleslegesek. Na meg az, aki igazán tenni és változtatni akar valamin, annak nem kell ahhoz fogadalom, anélkül is lehet.
tegnap 15:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, nem hiszek benne. Amit bármelyik másik napon nem csinál meg az ember, azt szilveszter apropóján sem fogja megcsinálni/elkezdeni/változtatni
tegnap 18:30
 15/16 anonim ***** válasza:
55%
Néha eljut az ember arra a pontra, hogy szeretne változni, ez év közben is megesik, de az év vége jó alkalom kicsit lelassulni és átgondolni a dolgokat. Ebben nem hinni kell. Szerintem jó dolog a számvetés, jó kiindulópont, aztán év közben lehet korrigálni. Van egyfajta hangulata az évvégi "fogadalmaknak"/terveknek (ki hogy nevezi), főleg, ha a karácsonyfa mellett van egy kis idő egyedül ücsörögni és elmélkedni, nagyon hangulatos.
tegnap 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Nincsen. Semmi értelme. Nem fog egy dátum megváltoztatni semmit.
tegnap 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!