Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van újévi fogadalmad?

Van újévi fogadalmad?

Figyelt kérdés
Nekem az, hogy jobban fogok tanulni :)

tegnap 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Terveim vannak, de fogadalmakat nem szoktam tenni. A terveket is csak azért így év végén találom ki, mert ilyenkor általában itthon vagyok, nem szoktam dolgozni és van időm rendesen előre gondolkodni és megtervezni, mit mikor és hogyan, aztán utána már csak cselekedni kell, de ha úgy van, év közben is találok ki dolgokat, variálok, stb. A fogadalom nekem túl szigorú, nem szeretek kőbe vésni semmit.
tegnap 09:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, nem szeretek hazudni magamnak (se).
tegnap 09:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
tegnap 09:21
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem szoktam újévi fogadalmat tenni, én egész évben igyekszem hasznosan “létezni”. Pl. rendszeresen sportolok, képzem magam, önismereti könyveket olvasok vagy kurzusokra járok, nincs káros szokásom meg ilyenek.
tegnap 09:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan az elsőhöz, inkább csak terv, vagy újratervezés. Egyrészt többet tenni az egészségért, ez a világon a legfontosabb. Másrészt kevesebb időt és kevesebb energiát fordítani a munkára, és jobban magamra figyelni. Pár dolog érdekel, de mindig fáradt voltam csinálni, így most valamelyiket hobbivá fejleszteni, és több időt szánni rá, ahelyett, hogy a munkán kattognék.
tegnap 09:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Elköltözni a szomszed miatt.
tegnap 09:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, nem is volt soha.
tegnap 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Munkát találni, elvégezni valamilyen egyetemi szakot, vagy szakképzést, hobbik, társasági élet.. Szeretnék aktívabb lenni társasági téren is. Sportolni sokat.
tegnap 11:02
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
felmondani és szabadon élni 1-2 évet.
tegnap 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
9 tetszik a terved, bár ezt család mellett nem lehetne megtenni. Még nincs családod? Vagy elváltál és a gyerekek már kirepültek?
tegnap 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!