Ha tudnád hogy meg kell halnod hogyan készülnél fel rá lelkileg?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha nemsokára kivégeznek vagy gyógyíthatatlan beteg vagy és nem sok van hátra.tegnap 17:49
11/15 anonim válasza:
Én már tudom, hogy nincs sok hátra, a kezelést elutasítottam, jobb is így, nem élveztem eddig sem az életet. Elkezdtem elvarrni a szálakat, visszafizettem a hiteleim, hogy ne hagyjak senkire felesleges ügyintéznivalókat és terheket, akitől úgy éreztem, hogy megérdemli bocsánatot kértem a múltamból és megbeszéltem vele a nézeteltéréseinket, felmondtam a munkahelyemen és hazaköltöztem a szülői házba, hogy ne a főbérlőnek kelljen megtalálnia háromhetesen a lakásban... Lélekben csak az ürességet érzem, meg némi dühöt, hogy miért én és miért így. De majd ha pörög a film, talán rájövök és nyugodtan vehetem le a bakancsot...
12/15 anonim válasza:
11
Csak filozófia amiket írsz, mert a neheze még csak most jön, persze ha igaz, amiket írtál.
13/15 gabor49 válasza:
arra szerintem nem lehet felkészülni de talán még jobban hinnék abban hogy van valami a halál után
14/15 anonim válasza:
Keeves 11-es! Meg felveheted a kezelest! Gondold at! Gondolom: rosdzindulatu megbetegedesed van!
15/15 anonim válasza:
Intenzív meditációs gyakorlással.
A meditációkban lehetséges elengedni a gondolatok álomvilágát, és spontán csak úgy lenni a jelenben. Bizonyos idő és gyakorlás kérdése de működhet, mert a halál csak a képzeletünkben létezik (mármint a valóságban valószínűleg másképp lesz).
Vagy külső eszközökkel LSD-vel, DMT-vel, meszkalinnal vagy más pszichedelikus irányú hallucinogénnel.
Utóbbi könnyebb mert beveszi az ember és nagy dózisban eleve halálközeli élményt ad, ami után pár napra teljesen megszűnik a halálfélelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!