Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tudnád hogy meg kell...

Ha tudnád hogy meg kell halnod hogyan készülnél fel rá lelkileg?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha nemsokára kivégeznek vagy gyógyíthatatlan beteg vagy és nem sok van hátra.

tegnap 17:49
1 2
 11/15 anonim válasza:
77%
Én már tudom, hogy nincs sok hátra, a kezelést elutasítottam, jobb is így, nem élveztem eddig sem az életet. Elkezdtem elvarrni a szálakat, visszafizettem a hiteleim, hogy ne hagyjak senkire felesleges ügyintéznivalókat és terheket, akitől úgy éreztem, hogy megérdemli bocsánatot kértem a múltamból és megbeszéltem vele a nézeteltéréseinket, felmondtam a munkahelyemen és hazaköltöztem a szülői házba, hogy ne a főbérlőnek kelljen megtalálnia háromhetesen a lakásban... Lélekben csak az ürességet érzem, meg némi dühöt, hogy miért én és miért így. De majd ha pörög a film, talán rájövök és nyugodtan vehetem le a bakancsot...
tegnap 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:
4%

11

Csak filozófia amiket írsz, mert a neheze még csak most jön, persze ha igaz, amiket írtál.

tegnap 22:27
 13/15 gabor49 ***** válasza:
18%
arra szerintem nem lehet felkészülni de talán még jobban hinnék abban hogy van valami a halál után
ma 06:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Keeves 11-es! Meg felveheted a kezelest! Gondold at! Gondolom: rosdzindulatu megbetegedesed van!
ma 09:42
 15/15 anonim válasza:
40%

Intenzív meditációs gyakorlással.

A meditációkban lehetséges elengedni a gondolatok álomvilágát, és spontán csak úgy lenni a jelenben. Bizonyos idő és gyakorlás kérdése de működhet, mert a halál csak a képzeletünkben létezik (mármint a valóságban valószínűleg másképp lesz).

Vagy külső eszközökkel LSD-vel, DMT-vel, meszkalinnal vagy más pszichedelikus irányú hallucinogénnel.

Utóbbi könnyebb mert beveszi az ember és nagy dózisban eleve halálközeli élményt ad, ami után pár napra teljesen megszűnik a halálfélelem.

ma 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!