Ismresz olyat aki függő (alkohol, gyógyszer) lett mert elhagyták? Kitudott gyógyulni belőle ha igen mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
tegnap 21:46
11/12 anonim válasza:
Akit én ismertem, ő végig alkesz maradt. Nem tudta túltenni magát azon, hogy elhagyta a ri felesége. Amennyiben műveltebb ember lett volna, akkor felismerte volna, hogy rossz lóra tett és váltott volna, de nem volt erre képes, így saját magát tette tönkre. Abból is látszott, hogy műveletlen volt, hogy kocsmafüggővé vált. Akik oda jártak, ők mind szinten aluli alakok voltak és ő csak ebben a társaságban érezte jól magát. Szóval nem csak az alkoholtól függött, hanem a hozzá tartozó kocsmai társaságtól is. Ez így már végzetesnek bizonyult és sajnos a megmaradt családtagjai sem tudtak segíteni rajta, mert ők is műveletlenek voltak.
12/12 anonim válasza:
Félig igen, félig fordítva. Már iszogatott rendesen mamámmal apám, volt egy baklövése, anyum túl szigorú is volt vele, kidobta, onnantól lett rendesen alkoholista az apám. Én úgy vagyok vele, hogy anyum hibázott. De anyum tőlem sem értette meg soha, pedig mi jóban voltunk. Aztán apám odáig fajult, hogy elrontotta a mi kapcsolatunkat is és sajnos már szinte utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!