Ismresz olyat aki függő (alkohol, gyógyszer) lett mert elhagyták? Kitudott gyógyulni belőle ha igen mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
tegnap 21:46
1/12 anonim válasza:
Én pont kigyógyultam miután elhagytak, annyira lazává tett a teher megszűnése:)
2/12 A kérdező kommentje:
Nem ezt volt a kérdés
tegnap 21:52
4/12 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: persze, sokan lesznek alkeszek, de ők többnyire már előtt is azok voltak, csak kontrollálta őket a partner, aztán mikor magukra maradnak kiütközik a rejtett én.
Van más függőség is. ezekből szerintem 70% sose jön ki, a többi meg igen. Azon múlik hogyan sikerül az életben más irányt venni, ami motivál.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert akit én ismerek soha nem volt se alkesz se más függősége nem volt, hanem egy motivált, célokkal, élettel teli ember volt. Aztán elhagyta a párja más miatt és akkor kezdett el lecsúszni, ráfüggött az alkoholra, frontinra és csak árnyéka önmagának, úgy látom csak túlél, egy depis, cinikus ember lett rá sem ismerni
tegnap 22:00
7/12 anonim válasza:
A parja kereshetett volna neki valakit,akire rakattintja ,h ne fajjon nrmeki,ha kirugja vmi gusztustalan mondvacsinslt i ndokkal. Illetve ne zaklassa soha tobbet .fehat keves ilyen rendes ember van.
8/12 anonim válasza:
A férjem ilyen volt, boldogtalan volt és leitta magát mindig, csak mert elhagyta egy olyan aki egy nulla volt. Évekig. Miután megismert, elkezdte ez abbahagyni ezeket, kicsit több mint 1 év volt de szép fokozotaosan. Ma már nincs szüksége ilyenekre. Született 2 gyerek, és boldogok vagyunk.
9/12 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy csupán szerelmi bánat miatt lett függő.
De az elhagyottság IS közrejátszhat az elmélyülésében.
Aki függővé válik, az már annak előtte elkezdte valamikor a szedést, ivást, szívást, stb.
10/12 anonim válasza:
Nekem kellett 6 év és egy új kapcsolat. Pár évig rendben voltam, utána megint visszaestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!