Nézni fogod a reszkessetek betörőket? Az első vagy a második a kedvenc részed ?
Figyelt kérdés
Nekem a 2.tegnap 17:24
1/6 anonim válasza:
És ezt mi a francért nem a Filmek, sorozatok-ba írtad ki? 😏
2/6 anonim válasza:
Neked nem mindegy, első? Mi vagy te itt, önkéntes moderátor?
3/6 anonim válasza:
Én anno gyerekként hatalmasat ledöbbentem azon hogy 2 évben is ugyanaz a film megy. Aztán még 10 évig is.
Én azt hittem karácsonykor karácsonyi filmek az mindig más karácsonyi filmet jelent és olyan izgatottan vártam.
es olyan hatalmasat csalódtam hogy már megint ugyanaz mint tavaly..aztán még 10 évig is minden karácsonykor ugyanaz az egy film.
Igazából megutáltam a reszkessetek betörőket, meg a filmipart is, meg eleve a tévét is, már gyerekként a 2.évben..
En naivan azt hittem hogy minden évben lesz vmi izgi családi karácsonyi film, erre kiderül hogy minden évben 1 film megy.
4/6 anonim válasza:
Nem fogom nézni azt a szemetet. Szégyen, hogy leforgatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!