Itt bőgök az ágyamban, mert most realizaltam, hogy mindenki akit szeretek, elhagy. Volt egy fiú akit a neten ismertem meg, és nagyon jóba lettünk. Elhívott moziba meg sokat hívásoztunk, játszottunk a neten együtt. Elmondtam neki, hogy mentális beteg vagyok, de akkor még nem hagyott el. Aztán egy közös csoportban amiben mindketten benne voltunk, veszekedés alakult ki köztem és az egyik tag között aki azt mondta nekem, hogy öljem meg magam. Sok szuicid gondolatom volt abban az időszakban, és az rátett még egy lapáttal, szóval úgy gondoltam, hogy itt az ideje megtenni. Meg is próbáltam, sikertelenül. Lefotóztam, amit csináltam, és beküldtem a csoportba. Itt egy rohadt nagy hibát követtem el, tudom, de valamiért úgy éreztem, hogy ha azt a képet beküldöm akkor bűntudatot fog neki okozni (a tagnak) . A fiú meglátta a képet és kilépett a csoportból (érthetően), engem elvitt a mentő. Azután be kerültem a kórházba és írtam a fiúnak. Akkor még mindig kitartott mellettem, viszont mikor kijöttem a kórházból, letiltott szinte minden social medián, és megszakadt a kapcsolat. Most realizáltam, hogy minden kapcsolatokat elrontom és mindenki előbb vagy utóbb elfog hagyni. Tényleg ennyire rossz ember lennék?
Nem vagy rossz ember csak segítségre van szükséged. Ezt teljesen őszintén írom neked, hogy nagyon kevés olyan ember van aki önszántából szeretne egy olyan ember barátja lenni aki bármelyik pillanatban kárt tehet magában ha éppen valami félresiklik az életében.
Ha szeretnél valakivel beszélgetni akkor én nagyon szívesen beszélek veled. Ha neked ennyi is elég és szeretnél valakivel csak beszélgetni akkor írj nyugodtan.
dec. 20. 18:57
2/14 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember, csak paráznak tőled az egészséges emberek, és ez teljesen normális! Menj el pszichológushoz, pszichiáterhez, és gyógyulj meg és utána ismerkedj! Majd az után, hogy azért mert bárki azt mondja, hogy öld meg magad, még nem teszed meg, és nem is küldesz róla semmilyen képet!!! Szerinted mégis ki akarja azt nézni! Gyógyulj meg, majd utána ismerkedj!
dec. 20. 18:58
3/14 anonim válasza:
Ezek a csoportok semmire sem jó. Fel is kellene jelenteni.
Nincs senkid? Szülő, testvér, barát? Neked segítség kell , főleg amikor otthon vagy.
Hogy működik így az életed?
Tanulsz még?
dec. 20. 19:01
4/14 A kérdező kommentje:
4- igen még tanulok, de mivel sokat voltam a pszichiátrián, ezért most eléggé le vagyok maradva. Egyébként járok pszichológushoz, vannak gyógyszereim is.
dec. 20. 19:08
5/14 anonim válasza:
Gondolj bele fordított helyzetbe kérdező. Te mit tettél volna? Szerintem a fiú úgy volt vele, hogy van rengeteg másik lehetősége, akikkel "nincs probléma" vagy kevesebb probléma van, így nyilván nem a problémát választja.
Ne add ki magad soha semmilyen csoportba! Csak arra tartozik mi van veled, aki a családod vagy a szerelmed. Egy friss ismeretség ebből menekülni fog.
dec. 20. 19:10
6/14 anonim válasza:
Akkor, ezeket a csoportokat hagyd ott, elsőre ott kellett volna hagynod mikor már vita kerekedett.
Pláne amikor szinte már öngyilkosságba hajszolják az embert, ezt nem is szabadna.
Azoknál még ezaz oldal is jobb.
egymást süllyesztik azokban még mélyebbre. Tény van, hogy itt is, de azért egy fokkal jobb.
dec. 20. 19:11
7/14 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam mintha felrobbannák az érzelmektől. Egyik pillanatban ez van, másikban teljesen üres vagyok. Mintha kettő személyiség lenne bennem. Ez miért van?
dec. 20. 19:18
8/14 anonim válasza:
Kérdezd már meg az orvosodtól, hogy miért van ez, könyörgöm! Honnan tudnánk!
dec. 20. 19:23
9/14 anonim válasza:
7
A lelked igy vedekezik az atelt szornyusegek ellen,h kifejlesztett egy alarcot,aki nem erez semmit.
Tanuld meg elfogadni az erzeseid es ne felj elfogadni a szeretetet,aki adja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!