Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak az alábbi esetben?

Mit csináljak az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Van egy lány,aki szeretne velem párkapcsolatot, de egyrészt nekem van kapcsolatom, másrészt 25éves, én meg 48 vagyok, nem is tudnám elképzelni egy olyan lánnyal, akinek az apja lehetnék.

Rendszeresen találkozunk egy csoportos programon.

Volt egy kisebb balesete, azóta még nem találkoztunk, írnék neki, hogy hogy van, mert egyébként kedvelem, de nem akarom, hogy téves következtetéseket vonjon le az érdeklődésem miatt

ma 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ebben az esetben jobb minden kapcsolatot megszakítani vele, mert minden lépés irányába felesleges reménykedést fog belőle kiváltani.
ma 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
82%

48 évesen azért illene tudni, hogy akitől nem akarunk semmit, ellenben tisztában vagyunk azzal, hogy ő meg igen, kerek perec megmondjuk hogy NEM. Ha nem fogja fel, akkor pedig kerüljük. Ezzel mar 20 évesen tisztában voltam :D

A másik lehetőség, hogy bejön neked a csaj,imponál hogy fiatal és most nem tudod mit csinálj 🤷

ma 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják, ezt a hiányt lehet, hogy el kell szenvednie, hogy kigyógyuljon belőled. Meg neked is "el kell szenvedd", ha a józan belátásodat tiszteled.
ma 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne írj neki...

És mondd meg, hogy nem lehet és kész, fogja föl.

ma 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!